Srećni parovi pričaju o prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti: Razgovor koji obećava uspešnu vezu

Smeh i interne šale su jako dobre za vaš odnos i mogu da ga i te kako poboljšaju, jer stvaraju osećaj još veće povezanosti
Ljubav i zavođenje
14:06h Autor:
Srećni parovi pričaju o prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti: Razgovor koji obećava uspešnu vezu
Foto: Thinkstock

Izuzetno je važno da sa svojim partnerom svakodnevno razgovarate o lepim, ali i onim manje lepim stvarima.

1. Uspomene

Mislimo na sve one lepe, male i velike stvari koje ste prošli kao par i kojih možete da se prisetite svaki put kad se na vaš odnos nadviju tamni oblici. To će vas i vašeg partnera da podseti koliko i zašto se volite i tako će vam pomoći u rešavanju problema.

2. Osećanja

Jedan od najvažnijih faktora u komunikaciji srećnih parova jeste njihova sposobnost da iskreno podele svoja osećanja jedno s drugim. Ako dobro znate šta onaj drugi oseća, biće vam lakše da se ponašate prema njemu onako kako treba.

Kojih 8 navika morate da se otarasite što pre da ne biste upropastili svoju vezu saznajte OVDE.

3. Kakav im je bio dan

Srećni parovi su u stanju da vode odvojene živote, ali na kraju danu da objasne šta su radili i postigli. Na taj način, parovi uče kako da se što bolje razumeju, ali i pokazuju jedno drugome da ih zanimaju svi delovi života onog drugog.

4. Interne šale

Možda ti se ne čini tako, ali smeh i interne šale su jako dobre za vaš odnos i mogu da ga i te kako poboljšaju, jer stvaraju osećaj još veće povezanosti.

Koji su znakovi da je lud za vama pročitajte OVDE.

5. Preferencije

Parovi u zdravim i srećnim vezama ne boje se da otkriju ono što vole, iako se njihovo mišljenje razlikuje od partnerovog. Ako osećaš kao da od njega moraš da skrivaš neke delove sebe, nikada nećeš biti potpuno srećna.

6. Manje lepi trenuci

Biti u stanju da podeliš s njim životne trenutke koji su za tebe bili teški, tužni ili neprijatni, znak je da u svog partnera imaš puno poverenja, što je temelj svake veze.

OVDE saznajte 5 znakova zdrave veze.

7. Planovi

Da to nije to, razgovore o zajedničkoj budućnosti ne biste niti vodili, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs