Hurgada im je baš prijala

Slađa Delibašić na medenom mesecu: Ludovali smo kao tinejdžeri! (FOTO)

Provod je bio lud i nezaboravan, a nas dvoje smo uživali u svakom trenutku. Maksimalno smo se posvetili jedno drugome, toliko da bolji odmor nismo mogli da zamislimo, kaže Slađa
Šuška se
02:22h Autor:
Slađa Delibašić na medenom mesecu: Ludovali smo kao tinejdžeri! (FOTO)
Foto: Kurir / Privatna Arhiva

Pevačica Slađa Delibašić i njen suprug Milan Pejović nedavno su se vratili s medenog meseca, koji su proveli u Egiptu. Samo nekoliko dana nakon venčanja pevačicin izabranik, inače pripadnik Žandarmerije, uzeo je slobodne dane u policiji, a Slađa je otkazala svoje nastupe kako bi u Hurgadi uživala s petnaest godina mlađim životnim saputnikom.

Slađa želi bebu, a razmišlja i o veštačkoj oplodnji. OVDE pročitajte više o tome.

Novopečeni bračni par je tokom desetodnevnog boravka na medenom mesecu osetio sve čari koje ovo popularno letovalište nudi. Danju su se baškarili na bazenima koji se nalaze u sklopu hotelskog kompleksa u kom su odseli, dok su im noći bile rezervisane za šetnju plažom i romantične večere u restoranima na obali mora, prenosi Kurir.

OVDE pogledajte kako je izgledalo venčanje Slađe i Milana u crkvi Ružica.

Sudeći po fotografijama, Slađa i Milan su se baškarili za sve pare, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo pokazali su ljubeći se i pod vodom.

"Provod je bio lud i nezaboravan, a nas dvoje smo uživali u svakom trenutku. Maksimalno smo se posvetili jedno drugome, toliko da bolji odmor nismo mogli da zamislimo. Kupali smo se, sunčali, obilazili grad i šopingovali. Ludovali smo kao tinejdžeri, ali smo se i odmarali. Mogu da kažem da je to bio odmor iz snova", rekla je Slađa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs