Priključila se trendu

Dženifer Lopez smršala, pa se hvali: Seksi selfi u mini bikiniju! (FOTO)

Pevačica je fanove počastila fotografijom na Instagramu, gde se vidi njena zategnuta figura koju je postigla veganskom ishranom
Star look
05:20h Autor:
Dženifer Lopez smršala, pa se hvali: Seksi selfi u mini bikiniju! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Jlo

Do nedavno su profili pevačice Dženifer Lopez na društvenim mrežama bili preplavljeni profesionalnim fotografijama sa snimanja, na kojima je doterana, utegnuta i našminkana, a njeno lice je uvek bilo u prvom planu.

Iako kasni za svojim koleginicama koje uveliko objavljuju svoje golišave fotografije u bikiniju, izgleda da se i popularna J.Lo priključila masovnom trendu seksi selfija sa letovanja. Najpre je bojažljivo objavila fotografije bez šminke, u kupaćem kostimu, ali se na njima nije ništa konkretno videlo.

Kako poznate cice izgledaju u bikinijima, pogledajte OVDE.

Nakon što je, pomoću veganske ishrane, oslabila 4,5 kilograma koje je smatrala viškom, pevačica se pohvalila svojom savršenom figurom u mini kupaćem kostimu, koji pokriva taman koliko treba.

Pevačica sada nosi jedan konfekcijski broj manje, na šta je očigledno vrlo ponosna, čim je odlučila da svetsku javnost počasti golišavim fotografijama bez filtera, Fotošopa i ostalih alata za peglanje nesavršenosti.

A kakvom ishranom je smršala Dženifer Lopez, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs