Emotivna

Salveta plakala na krštenju ćerke!

Ljiljana Jakšić, koja je malu Dariju rodila u 52. godini, obavila je sveti čin u Sabornoj crkvi, a zatim naslednici organizovala slavlje u Skadarliji
Celebrities
08:26h Autor:
Salveta plakala na krštenju ćerke!
Foto: Kurir: Zorana Jevtić

Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta iz Kursadžija (53), juče je krstila ćerkicu Dariju u Sabornoj crkvi u Beogradu, a potom joj je priredila proslavu prvog rođendana u Skadarliji.

Iako je njen prvi rođendan za dva dana, glumica se za raniji datum odlučila zbog vikenda i obaveza. Ovaj sveti čin obavila je u prisustvu sestre i najuže rodbine i prijatelja, a za kumu je odabrala svoju dugogodišnju drugaricu Bosu Bulatović, koja je inače profesorka geografije i uz nju je bila tokom cele trudnoće.

Darija nije zaplakala u crkvi kad se krstila, a Salveta nije mogla da sakrije suze. Ona je za Kurir ispričala koliko joj se život promenio nakon godinu dana.

"Predivno se osećam. Jedan najlepši i najsrećniji dan u mom životu bio je dan njenog rođenja, a onda je to dan kad sam je krstila. Nadam se da će Darija ići pravim putem, da će je Bog čuvati, pomoći joj i da će biti službenica njegova onako kako to dolikuje. Nisam mogla suze da zaustavim od radosti. Mnogo mi se život promenio jer sam tek sad ispunjena cela i srećna na pravi način. Darija uporno govori mama i tu reč je prvu izgovorila. Mnogo brblja i voli da peva, a sigurna sam da će brzo i prohodati", rekla je Salveta.

OVDE se podsetite kako je izgledao izlazak iz porodilišta ponosne mame i male Darije.

Otac male Darije nije došao na njeno krštenje, niti na ručak u restoranu. On se odrekao svojih prava i obaveza pre njenog rođenja, pa ćerka nosi Salvetino prezime Jakšić. Glumica već neko vreme nije s njim u kontaktu i smatra da je samo ona dovoljna Dariji jer pored nje ima sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs