VRLO JEDNOSTAVNO, a opet PREUKUSNO! Koliko često ste kao prilog servirali palentu?

Umesto svinjskog vrata možete koristiti i piletinu, ali BAŠ OVA KOMBINACIJA JE DOBITNA!

Recepti
VRLO JEDNOSTAVNO, a opet PREUKUSNO! Koliko često ste kao prilog servirali palentu?
Foto: Kurir Tv

Za početak iseckate luk na rebarca, dodate slaninicu I TO JE ZAPRAVO SVE! Pogledajte detaljno kako da se pre obedovanja u kuhinji zadržite svega dvadesetak minuta:

Spisak namirnica:

  • šnicle
  • crni luk
  • pančeta
  • palenta
  • puter
  • beli luk
  • peršun

Rašinu kuhinju gledajte na Kurirovom Youtube kanalu, a nove epizode čekaju vas svakog vikenda od 11h.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs