Problematičan period u njihovim životima

Razvod sve izvesniji: Adrijana Lima i Marko Jarić već dva meseca ne komuniciraju?

Poznati podgrejao je glasine od razvodu jer već dva meseca ne komuniciraju preko Tvitera gde su redovno obaveštavali fanove o zajedničkim aktivnostima
Šuška se
10:06h Autor:
Razvod sve izvesniji: Adrijana Lima i Marko Jarić već dva meseca ne komuniciraju?
Foto: Reuters

Brazilska manekenka Adrijana Lima i bivši košarkaš Marko Jarić već dva meseca ne komuniciraju preko Tvitera, na kojem su ranije redovno izveštavali virtuelne prijatelje o svemu što rade zajedno - gde večeraju, s kim se druže, gde izvode ćerkice, četvorogodišnju Valentinu i jednoipogodišnju Sijenu.

Međutim, oni od februara na socijalnim mrežama nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju, čime su podgrejali glasine o razvodu, koje su još u martu prostrujile svetom kada je jedan nemački tabloid objavio da više ne žive zajedno i da manekenka navodno već ima novog partnera.

Sudeći po Adrijaninom poslednjem postu, ni Uskrs nisu proveli zajedno. Naime, Lima je iz Majamija poslala zanimljivu čestitku za Uskrs, nijednom ne pomenuvši supruga.

"Nadamo se da uživate kao i mi u Uskrsu. Volimo vas, Adrijana, Valentina i Sijena", napisala je Brazilka ispod fotografije.

S druge strane, Marko je istovremeno prijatelje obavestio da

boravi u Engleskoj.

Otac košarkaškog asa, takođe bivši sportista Srećko Jarić, nije želeo da govori o mogućem razvodu slavnog para.

"Ne želim ništa da kažem, ni da je to tačno, ni da je netačno. Ne želim da komentarišem takve gluposti, ne zanima me da dajem izjave za novine", rekao je Markov otac.

Istim povodom i Markova sestra, dizajnerka Tamara Jarić, je takođe odbila da priča na tu temu.

"Neću uopšte da komentarišem", rekla je Tamara.

Marko i Adrijana započeli su vezu pre osam, a venčali su se pre pet godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs