Neprepoznatljivi

Poznate dame u kostimima za Noć veštica: Da li biste ih prepoznali? (FOTO)

Tejlor Svift opisala je svoj kostim kao noćnu moru u telu jednoroga, dok je mladi pevač Džastin Biber u originalu dočarao cvrenog moćnog rendžera
Celebrities
06:32h Autor:
Poznate dame u kostimima za Noć veštica: Da li biste ih prepoznali? (FOTO)
Foto: Instagram

Cela Amerika raduje se proslavi Noći veštica, zbog tradicionalnog maskiranja, koje podrazumeva odličnu zabavu, kreativnost, gomile komentara, ali pre svega provođenje lude večeri sa najdražim ljudima.

Euforiji već godinama unazad ne odolevaju ni poznate ličnosti, koje su već podelile fotografije sa fanovima na svojim profilima na društvnoj mreži Instagram.

A zašto je komičarki Čelzi Hendler Instagram uklonio fotografiju, otkirjte OVDE.

Tako je pevačica Tejlor Svift nabavila kostim belog jednoroga, a svoj izbor objasnila time što je za sebe rekla da je noćna mora obučena kao jednorog, predivno mitsko biće iz bajki.

OVDE saznajte zbog čega je Tejlor Svift ponovo proglašena za ženu godine.

Zanosna manekenka Kara Delevinj takođe se odlučila za jednoroga, ali u nešto ekscentričnijoj verziji.

OVDE pogledajte novu tetovažu Kare Delevinj - nećete verovati!

Mladi pevač Džastin Biber rešio je da se u Noći veštica transformiše u crvenog moćnog rendžera, što mu je zaista pošlo od ruke. Kostim je do detalja verodostojan, a možda je izbor pao na ovog crtanog junaka baš zbog toga što su sve devojčice volele baš tog crvenog rendžera.

Zvuči neverovatno, ali starleta Kim Kardašijan još uvek se nije pohvalila kakav je kostim odabrala za proslavu najveselijeg američkog praznika, ali je zato sa fanovima podelila fotografiju male naslednice Nort, odevene u kostim tvora.

Neverovatnu sličnost između Kim Kardašijan i njene ćerke, pogledajte OVDE.

Glumica Džesika Alba na fotografiji pozira sa prijateljicom, a uspela je odlično da dočara izgled poznatog gitariste pod nadimkom Slash, kultnog sastava Guns and Roses.

Prazničnoj atmosferi nisu odolele ni domaće poznate ličnosti, pa su se tako pevačica Kaja Ostojić i njena ćerka maskirale. Kaja je obukla prepoznatljivu haljinu i stavila periku i stilu Merilin Monro, dok se njena ćerka prerušila u smrt.

A kako se Kaja Ostojić provela sa porodicom u Diznilendu, pogledajte OVDE.

Voditeljka Snežana Dakić nije želela da se maskira, ali je za Noć veštica ispunila želju ćerki i pomogla joj da nabavi idealni kostim.

Adrijana Lima je Noć veštica proslavila porodično! Fotografiju pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs