Zanimljivi podaci

Niži muškarci su bolji partneri: Verniji su, nežniji i obzirniji, a obavljaju i više kućnih poslova!

Istraživanje koje preko 50 godina prati više od 5 hiljada parova došlo je do vrlo zanimljivih podataka koji visinu muškarca povezuju s njegovim odnosom prema ženama
Ljubav i zavođenje
07:34h Autor:
Niži muškarci su bolji partneri: Verniji su, nežniji i obzirniji, a obavljaju i više kućnih poslova!
Foto: Reuters

Na pitanje koja visina muškarca ih najviše privlači, većini žena najviše odgovara da im je partner barem 5 do 10 centimetara viši od njih. Međutim, možda će se to mišljenje promeniti posle objavljivanja rezultata jedne dugogodišnje studije.

Naime, istraživanje koje preko 50 godina prati više od 5 hiljada parova došlo je do vrlo zanimljivih podataka koji visinu muškarca povezuju s njegovim odnosom prema ženama. Naime, rezultati jasno pokazuju da su pripadnici jačeg pola visine od 170 centimetara i manje mnogo bolji partneri.

Kojih 8 izazova nosi veza sa previsokim muškarcem saznajte OVDE.

Poređenja su uključivala životne navike u bračnoj ili partnerskoj zajednici, među kojima je i obavljanje kućnih poslova. Prema dobijenim podacima, niži muškarci u proseku obavljaju i do 20 odsto više čišćenja, pospremanja, kuvanja i pranja sudova od visokih, odnosno onih čija visina prelazi 188 centimetara.

Osim što su vredniji u proseku imaju i veća primanja i, što je možda najvažnije, verniji su, nežniji i obzirniji prema svojoj partnerki.

A koji svetski frajeri ne mogu da se pohvale visinom preko 175 sentimetara saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs