Iskrena priča

Nisam želela da zakoračim u tridesetu bez iskustva u ljubavi: Hezel smršala 80 kg i našla dečka!

Muškarci su je vređali zbog njenog izgleda i pripisivali joj pogrdne atribute poput "masivna" i "odvratna", što je samo još više podgrevalo njenu sumnju da će ikada sresti ljubav svog života
Lepi & Zdravi
01:46h Autor:
Nisam želela da zakoračim u tridesetu bez iskustva u ljubavi: Hezel smršala 80 kg i našla dečka!
Foto: Instagram / Hazel Dyson

Devojka po imenu Hezel Dajson (27) nezadovoljna svojim životom, a naročito izgledom, rešila je da preuzme stvar u svoje ruke.

Naime, Hezel je obožavala hranu, uživala u pici, slatkišima, kolačima, pa je tako u svojoj 21. godini imala neverovatnih 142 kilograma. U tom trenutku se bojala, ali je istovremeno i bila ubeđena u to da nikada neće imati dečka, prenosi Dejli Mejl.

Muškarci su je vređali zbog njenog izgleda i pripisivali joj pogrdne atribute poput "masivna" i "odvratna", što je samo još više podgrevalo njenu sumnju da će ikada sresti ljubav svog života.

OVDE saznajte kako je Dolores smršala 77 kilograma, a primenjivala je razne dijete i nije bilo uspeha!

Međutim, šest godina kasnije, muškarci se bore da izađu na sastanak sa Hezel. A zašto?

"Sve moje prijateljice su bile stvarno vitke i lepe, a ja sam oduvek bila ona debela u ćošku. Moja porodica je pokušavala da mi zakaže sastanak na slepo, međutim uvek me je bilo sramota toga kako izgledam. Uvek sam izmišljala priče o momcima, kako niko ne bi shvatio da nikada nisam imala dečka", priča Hezel za Dejli Mejl.

Sve o Hrono ishrani što treba da znate, pročitajte OVDE.

U popunom očaju je bila sve do 2008. godine, kada je od lekara opšte prakse dobila potrebnu motivaciju kako bi napravila prve korake na putu ka promeni svog života.

"Doktor mi je rekao da će mi ukoliko ne krenem da skidam kilograme, u 30. godini biti potrebna zamena kukova", kaže Hezel.

Od tog trenutka, nakon toliko vremena gledanja tuđih fotografija sa venčanja na Fejsbuku, i očajne želje da i ona jednog dana pronađe svoju ljubav, rešila je da preuzme stvar u svoje ruke. Najpre je izbacila svu masnu hranu i frižider napunila voćem i povrćem.

Bolje izgledam sada nego sa 30 godina - OVDE saznajte kako je 44-godišnja Džen stesala liniju!

U početku se plašila da se suoči sa vagom, ali hrabrila je sebe i svakodnevno se nadala da će za sledeći svoj rođendan imati dečka.

I, nakon napornih godina vežbanja i dijete, Hezel je do svog 26. rođendana skinula skoro 80 kilograma.

Potom se pridružila sajtu za upoznavanje, gde je svakodnevno dobijala komplimente od muškaraca.

"Svaki put kad sam otvarala svoj nalog, u inbox-u sam nalazila po jednu poruku za poziv na sastanak. Nisam mogla da verujem!", objašnjava Hezel.

Nekoliko meseci nakon toga, našla je svog prvog dečka. "Bio je tako divan prema meni, i činio je da se osećam zaista posebnom", kaže ona. "Bilo me je sramota da mu kažem da nikada nisam imala dečka, ali on je bio pun razumevanja. Uvek je nezgodno kada upoznajte nekog novog, ali još je gore u 26. godini".

Međutim, njih dvoje su raskinuli nakon devet meseci zabavljanja, ali to je bilo jedno lepo iskustvo za Hezel.

OVDE saznajte kako da pokrenete metabolizam - dva suštinska načina da osetite promene u zdravlju i izgledu.

"Trebalo mi je šest godina da dođem tu gde sam sad, ali konačno imam samopouzdanja da se suočim sa životom i ljubavi, kao što sam to oduvek želela", zaključuje ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs