Korisni saveti

Neka vam isfenirana frizura potraje što duže: Koristite krupne viklere i svilenu jastučnicu!

Spavajte na svilenoj jastučnici ako ne želite da se budite sa slepljenom kosom. Kosa se na svili slobodno kreće tokom noći zbog čega će da zadrži volumen
Nega
18:50h
Neka vam isfenirana frizura potraje što duže: Koristite krupne viklere i svilenu jastučnicu!
Foto: Shutterstock

Kada izađete iz frizerskog salona osećate se odlično jer vaša frizura izgleda besprekorno. Da biste zadržali taj osećaj, potrebno je da feniranje potraje što duže. Donosimo vam nekoliko saveta pomoću kojih će vaša isfenirana kosa što duže da izgleda sveže.

Koji je frizerski trik za bolji volumen i postojan oblik vaše kose saznajte OVDE.

Vezivanje kose

Kad vam smeta, kosu nikad nemojte čvrsto da vezujete gumicom. Koristite šnalu ili platnenu gumicu kojom ćete da zavežete kosu što labavije kako se ne bi lomila i kako na njoj ne bi bilo vidljivih tragova od vezivanja.

Vikleri

Za samo 30 minuta vikleri će da vrate volumen vašoj frizuri. Koristite krupne viklere. Dovoljno je da po jedan stavite napred (na šiške), sa strana i na vrh glave kako bi kosa ponovo bila bujna i izgledala sveže.

Jastučnica

Spavajte na svilenoj jastučnici ako ne želite da se budite sa slepljenom kosom. Kosa se na svili slobodno kreće tokom noći zbog čega će da zadrži volumen.

Kako da iz frizerskog salona izađete zadovoljne saznajte OVDE.

Ruke

Ruke držite dalje od kose. Kad se igrate sa kosom ili često provlačite prste kroz nju, podstičete vlasište na veće lučenje masnoće.

Šampon za suvo pranje

Šampon za suvo pranje je odlična pomoć za oživljavanje kose. Utrljajte ga u vlasište kako bi vaša kosa ponovo izgledala sveže i bujno.

OVDE saznajte pomoću kojih 5 namirnica kosa može da vam bude bujnija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs