Uhvaćeni

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović se više ne kriju: Do jutra pili zajedno! (FOTO)

Kad je pevačica sišla sa scene, pridružila mu se u separeu, gde su ispijali viski. Nataša je pila jednu čašu za drugom, a kad ju je uhvatilo, sve vreme se smejala i spuštala glavu na Ljubino rame
Celebrities
13:30h Autor:
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović se više ne kriju: Do jutra pili zajedno! (FOTO)
Foto: Kurir

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je konačno priznala da je u vezi s Ljubom Jovanovićem, od koga se više ne razdvaja. Bukvalno.

Nataša Bekvalac uništila porodični salaš! Detalje pročitajte OVDE.

Rukometaš Partizana ide sa svojom dragom na svaki njen nastup, pa je tako bilo i pre dve večeri, kad su, ruku pod ruku, došli u novosadsku diskoteku u kojoj je Nata pevala. I ona je čest gost na njegovim utakmicama, gde ga bodri zajedno sa ostalim navijačima crno-belih.

U svom rodnom gradu Nata je okupila društvo uz koje se baš opustila. U pauzama nastupa s njima se zabavljala, a sa svojim dečkom nazdravljala viskijem. Žestinu su mešali sa energetskim pićem, pa ih je oboje brzo uhvatio alkohol.

OVDE pogledajte kako se Nataša Bekvalac odmarala na Zlatiboru!

"Ljuba uživa na Natašinim svirkama, ali ona nikad za vreme pauze ne sedi pored njega jer ne želi da ih foto-reporteri slikaju. On se obično provodi s njenim sestrama i prijateljicama. Iako su se čvrsto držali toga, ovoga puta bilo je drugačije i njih dvoje su se razdvojili tek kad se Nata popela na binu. Kad je Bekvalčeva sišla sa scene, pridružila mu se u separeu, gde su ispijali viski. Nataša je pila jednu čašu za drugom, a kad ju je uhvatilo, sve vreme se smejala i spuštala glavu na Ljubino rame. Nisu se ustručavali ni da se poljube, iako je u klubu bilo krcato" - izvor sa lica mesta za Kurir.

Pozvali smo Natašinu PR službu gde su nam rekli da ona neće komentarisati svoj privatni život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs