Neočekivana povezanost

Muški prijatelji utiču na vezu: Što ih imate više, više je i seksa sa partnerom!

Rezultati istraživanja su pokazali da su žene koje su imale mnogo muških prijatelja i kolega i za koje su njihovi partneri verovali da ih oni smatraju atraktivnima, imale i više seksa s partnerom, jer je on tako želeo više akcije u spavaćoj sobi
Ljubav i zavođenje
15:08h Autor:
Muški prijatelji utiču na vezu: Što ih imate više, više je i seksa sa partnerom!
Foto: Shutterstock

Dobre vesti za sve dame koje imaju mnogo muških prijatelja ili kolega - čini se da oni imaju i te kakav uticaj na tvoju vezu. To bi moglo da bude zaista tako ili samo dobar izgovor za druženje s muškarcima, čak i kada si u vezi.

Kako god bilo, jedno novo istraživanje otkrilo je da se žene, koje oko sebe imaju više muških prijatelja ili kolega, imaju i više seksa sa svojim partnerom. Ali, isto tako, istraživači su otkrili da je za više orgazama potrebno i verovanje njenog partnera da je ona tim muškarcima atraktivna.

Kakvog partnera ne smete da ispustite pročitajte OVDE.

U istraživanju su učestvovala 393 muškarca u dugim i ozbiljnim vezama, koji su morali da odgovore na pitanja o tome koliko je atraktivna njihova partnerka, koliko ona ima muških prijatelja i kolega, šta misle o tome koliko je ona njima atraktivna i koliko su puta imali odnos s partnerkom u poslednjih nedelju dana.

Nakon analize podataka, rezultati su pokazali da su žene koje su imale mnogo muških prijatelja i kolega i za koje su njihovi partneri verovali da ih oni smatraju atraktivnima, imale i više seksa s partnerom, jer je on tako želeo više akcije u spavaćoj sobi. Drugo objašnjenje za to je i da su muškarci svesni da takva žena ima druge opcije.

OVDE saznajte da li je on pravi muškarac za vas pomoću 7 pitanja koja morate da postavite sebi na vreme

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs