Stil i Puritybox poklanjaju vredne pakete

Moj dodir sa prirodom: Pošalji fotografiju i osvoji vredne poklone

Najzanimljivije tri fotografije koje imaju najviše lajkova nagradićemo poklon paketima prirodne kozmetike
Nega
14:52h
Moj dodir sa prirodom: Pošalji fotografiju i osvoji vredne poklone

Šta za vas znači priroda i koja vam je prva asociacija kada čujete ovu reč? Pošaljite nam fotografiju koja ilustruje vaš dodir sa prirodom a Stil i Puritybox će svake nedelje nagraditi najzanimljivije fotografije vrednim poklonima prirodne kozmetike.

Pustite mašti na volju i fotografišite sve što je vaš dodir sa prirodom: Šetnja po keju, igra sa kućnim ljubimcem, deca u parku, sveže spremljena zimnica, prirodna maska za lice ili vaš cvetni kutak. Tri najzanimljivije fotografije koje imaju najviše lajkova dobiće vredne poklon pakete prirodne kozmetike i to:

1. Paket za 1. mesto

- Anticelulitno ulje s grejpom, 100 odsto prirodno, bez konzervansa. Ovo ulje je koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina. Snažno podstiče površinsku cirkulaciju, deluje na ćelijsku izmenu i eliminaciju toksina. Evidentno smanjuje već nastali celulit i sprečava nastanak novog, jača elastičnost kapilara i štiti ih od pucanja, dajući koži svežinu, gipkost i glatkoću.

- Kokosov maslac sa šargarepom. Prirodan balzam bez konzervansa, bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i neguje i najosetljiviju kožu. Deluje podmlađujuće, regenerativno, umirujuće. Namenjen je i odraslima i deci, može se nanositi i na lice. Na prirodan način umiruje kožu i štiti je od štetnih UV zraka, ubrzava tamnjenje i produžava bronzanu preplanulost a može biti i idealna svakodnevna nega za porodicu tokom cele godine.

- Be at ease negujući sapun za ruke obogaćen pšenicom i klicama soje. Reč je o gelu za pranje ruku sadrži ylang ylang ekstrakt koji smanjuje osećaj masnoće kože, smiruje je i opušta, kao i hamamelis, koji sužava pore i poboljšava teksturu kože sa dugotrajnim hidrirajućim efektom. Obogaćen je pšeničnim i sojinim klicama, ružom, jasminom i belom radom, koji deluju kao prirodni omekšivači, i sikavicom, koja svojim antioksidativnim svojstvom štiti kožu. Duboko hidrira i neguje ruke.

2. Paket za 2. mesto

- Anticelulitno ulje sa grejpom

- Be at ease negujući sapun za ruke obogaćen pšenicom i klicama soje

3. Paket za 3. mesto

- Anticelulitno ulje sa grejpom

Fotografije nam možete poslati veoma jednostavno prateći tri koraka klikom OVDE

Sve poslate fotografije će biti objavljene u ponedeljak i od trenutka objavljivanje moguće je glasati za njih. Glasanje je dozvoljeno jednom u toku dana za fotografiju koja vam je najinteresantnija.

Ukoliko pošaljete fotografiju do četvrtka u ponoć ona će ući u konkurenciju u tekućoj nedelji, a ako je pošaljete nakon toga biće objavljena sledećeg ponedeljka. Takođe, ukoliko vaša fotografija nije dobila dovoljan broj lajkova, novu možete poslati za sledeću sedmicu. Zabavite se i uživajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs