IDEALNA KOMBINACIJA ZA PUNIJE DAME DIREKTNO SA KANSKOG FESTIVALA: Čini izgled SAVRŠENIM, nema GREŠKE, a ovaj TRIK je HIT

Filmski festival u Kanu počeo je u utorak, a mi smo otkrili savršenu belu kombinaciju za punije dame, koja će ostaviti sve bez daha.

Moda
IDEALNA KOMBINACIJA ZA PUNIJE DAME DIREKTNO SA KANSKOG FESTIVALA: Čini izgled SAVRŠENIM, nema GREŠKE, a ovaj TRIK je HIT
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Lili Gledston, poznata po nominaciji za Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu Martina Skorsezea "Ubistvo pod cvetnim mesecom", zablistala je na Kanskom filmskom festivalu u utorak.

Ona svojom pojavom uvek očarava, uspevajući da se nađe i na listi magazina "Vog", kao jedna od najlepše obučenih zvezda na crvenom tepihu.

Lili Gledston, pravi je dokaz da dame punijeg izgleda nikako ne treba da smatraju da ne mogu da izgledaju lepo i savršeno u svetlijoj kombinaciji.

Lili Gledston
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim njenog sofisticiranog odabira toalete za crveni tepih, Lili je za konferenciju za novinare, odabrla predivnu belu kombinaciju.

Ona je za svoj ansambl, odabrala belu haljinu sa kragnom sa manžetnama na dvostrukim zakopčavanjem, koja se spuštala ispod kolena. Za ostatak izgleda, odabrala je bordo mokasine na platformu brenda Guči sa visokom potpeticom u blok stilu.

Lili Gledston
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od aksesoara, uparila je bordo Guči GG tanki kaiš što je bio njen stilski trik za savršen izgled, zajedno sa velikim minđušama, sa detaljem koji je imao bordo na sebi.

Minimalna šminka i roze karmin, dopunio je njen elegantan izgled. Kopiranje njenog stajlinga, definitivno čini svaku damu otmenom, a pogotovo dame punije građe, koje mogu sa samopouzdanjem izneti ovaj izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs