UKRALA SVEKRVI KOŽNU JAKNU: Pikirala je još pre nego što se udala za njenog sina, orman joj je kao RAJ

Nikola Pelc Bekam otkrila je kako je orman njene svekrve i modne ikone Viktorije Bekam „kao raj“

Moda
UKRALA SVEKRVI KOŽNU JAKNU: Pikirala je još pre nego što se udala za njenog sina, orman joj je kao RAJ
Foto: Jeffrey Mayer/JTMPhotos / INSTAR Images / Profimedia

Glumica se venčala sa sinom modnog mogula Bruklinom na raskošnoj ceremoniji u Palm Biču na Floridi, aprila 2022.godine. Sada je Nikola orman nekadašnje članice planetarno popularne muzičke grupe Spice Girls, opisala kao neverovatan i nije iznenađenje što želi pristup njenoj zavidnoj kolekciji odeće i dodataka.

Nikola je viđena tokom Pariske nedelje mode sa suprugom Bruklinom u kožnoj Dolce & Gabbana jakni koja je izgledala kao da je pravo iz Viktorijinog ormana.

Nikola Pelc
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vintage komad iz 2001. nosila je Viktorija dok je navijala na fudbalskoj utakmici za Dejvida sa bebom Bruklinom u rukama.

Ali Nikola je otkrila da jaknu nije dobila od Viktorije, već da je njena mama Klaudija Pelc zapravo nabavila i poklonila joj je.

Objasnila je: „Kada sam prvi put počela da izlazim sa Bruklinom, poslala sam mami sliku Viktorije na kojoj sam mislila da Bruklin izgleda tako slatko. Takođe, na toj slici je bila i ova jakna! Godinama kasnije, kao iznenađenje za mene, moja mama je nabavila."

Viktorija Bekam
foto: Bildbyran / Zuma Press / Profimedia

Nikola je rekla da je njena mama kupila jaknu od kupca koji je imao arhivu mode iz 90-ih i ranih 00-ih i da sada pokušavaju da uđu u trag da li je to ista jakna koja je nekada bila Viktorijina.

Smejući se, nastavila je: „Viktorija je prodala svoju u dobrotvorne svrhe pre nekoliko godina, tako da je to ta misterija. Bruklin je rekao: 'Je li to jakna?!' A i svi ostali su bili kao, 'JE LI TO JAKNA?!'' Ali ne znamo!"

Ovaj par proslavio je svoju drugu godišnjicu braka prošle nedelje, a Nikola je otkrila da voli život kao udata žena.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs