Krivi su menadžeri

Misica pobegla sa krunom nakon što su joj zbog silikonskih grudi oduzeli titulu!

Revoltirana lepotica ne želi da se odrekne ni krune ni titule, vredne između 60 i 120 hiljada funti
Vesti
14:20h
Misica pobegla sa krunom nakon što su joj zbog silikonskih grudi oduzeli titulu!
Foto: Facebook

Mej Mjat Noe, kraljica lepote iz Mjanmara, pobegla je sa krunom vrednom 60.000 funti kada je saznala da joj je titula oduzeta jer je ugradila silikone u grudi.

Mjanmar je tek nedavno izašla iz poluvekovne vojne diktature, a učestvuje na takmičenu "Miss Asia Pacific World" tek od 2012. Maj je titulu osvojila u Seulu u maju ove godine.

Portal iz Mjanmara, “Eleven Media“, tvrdi da se Mej nalazi u zemlji i da će se uskoro na konferenciji za štampu obratiti javnosti.

Nakon osvojene titule, njeni menadžeri su ugovorili nekoliko poslova za nju i odlučili da osmnestogodišnja misica treba da promeni “tinejdžerski“ izgled.

"Mislili smo da bi trebalo da bude atraktivnija, pa smo je poslali na plastičnu hirurgiju da poveća grudi. Odgovornost je na nama" – rekao je njen menadžer.

U izveštaju komisije za izbor misice piše: “Ona je lagala i nikad nije imala poštovanja prema organizatorima, članovima žirija, medijima i fanovima koji su je i napravili misicom.“

U saopštenju za javnost stoji da će Mej morati da se odrekne titule i krune čija vrednost je između 60.000 i 120.000 funti.

"Svi znaju da ona više nije misica, a u zabludi je ako misli da jeste, samo zato što je kruna kod nje" – rekao je jedan od organizatora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs