Ponosna majka

Mirka Vasiljević o deci: Neću im određivati čime će se baviti u životu!

Andrej je totalno u sportu, njemu je fudbal sve. Ima i na koga. Od rođendana do rođendana, samo mu je lopta u glavi i to uvek traži za poklon. Dopada mi se što je on dete koje ne interesuju telefoni, kompjuteri i ajpedi, već se isključivo igra napolju u prirodi. Andrej voli i scenu i da bude u centru pažnje, kaže glumica
Šuška se
21:54h Autor:
Mirka Vasiljević o deci: Neću im određivati čime će se baviti u životu!
Foto: Vujadin Savić/ Twitter

Mlada glumica Mirka Vasiljević uživa u trećoj trudnoći, a ujedno brine i o porodici. Stariji sin Andrej (3) nasledio je talenat za sport od oca Vujadina (24), kao i od dede, legendarnog fudbalera Dušana Savića.

"Andrej je totalno u sportu, njemu je fudbal sve. Ima i na koga. Od rođendana do rođendana, samo mu je lopta u glavi i to uvek traži za poklon. Dopada mi se što je on dete koje ne interesuju telefoni, kompjuteri i ajpedi, već se isključivo igra napolju u prirodi. Andrej voli i scenu i da bude u centru pažnje. Neću određivati deci čime će se baviti u životu, za šta god da se odluče, ja ću ih podržati", kaže Mirka (24).

Kakvu je "kletvu" retvitovao Vujadin Savić na svom Tviteru saznajte OVDE.

Glumici se već uveliko nazire trudnički stomak, ali još uvek ne želi da zna pol deteta, već želi da to bude iznenađenje do poslednjeg trenutka.

"Lekari nagađaju pol bebe, ali ja čekam porođaj pa da se sama uverim. Imam i dečaka i devojčicu, tako da mi ništa nije nepoznato. Oni se još uvek ograđuju oko pola jer uvek može da se desi da do porođaja ne prognoziraju dobro", objašnjava Mirka koja će se krajem decembra primiriti i odmarati do porođaja.

Kako Mirka izjavljuje ljubav Vujadinu pogledajte OVDE.

Iako je u petom mesecu, glumica vredno radi na novoj predstavi koja će premijeru imati krajem septembra u Beogradu.

"Doktor mi je rekao da mogu da radim sve što je u granicama normale i da koliko se ja osećam prijatno da se toliko i forsiram, što ja i radim", kaže Mirka, dodavši da će biti sa decom do oktobra u Beogradu, a zatim će se preseliti tamo gde Vujadin bude nastavio karijeru. Oni su donedavno živeli u Nemačkoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs