Probajte i vi

Miranda Ker otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda: Ključ je u kokosovom ulju i meditaciji

Sve što kuvam, kuvam na kokosovom ulju. Kosu takođe negujem njime jer je odličan za meku i sjajnu kosu, a koristim ga i pri skidanju šminke pošto se preporučuje za sve one koji imaju osetljive oči. Takođe za negu lica i tela je savršeno ukoliko izmiksate morsku so sa njim, otkrila je manekenka
Star look
21:40h Autor:
Miranda Ker otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda: Ključ je u kokosovom ulju i meditaciji
Foto: AP

Manekenka Miranda Ker koja na Uskrs puni 31. godinu izgleda kao da ima bar deset godina manje, a bez obzira na zavidnu radnu biografiju koja se ovih dana puni novim angažmanima, oduvek je važila za skromnu osobu, piše Elle.rs.

Australijska lepotica koja obožava da sa svojim sinčićem Flinom šeta gradom u seksi, visokim potpeticama, takođe važi za damu koja izgleda prelepo i sveže bez šminke, a za to je najviše zaslužna meditacija i kokosovo ulje koje koristi u velikim količinama

"Sve što kuvam, kuvam na kokosovom ulju. Kosu takođe negujem njime jer je odličan za meku i sjajnu kosu, a koristim ga i pri skidanju šminke pošto se preporučuje za sve one koji imaju osetljive oči. Takođe za negu lica i tela je savršeno ukoliko izmiksate morsku so sa njim“, otkrila je Miranda.

Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja za kuvanje, a više o tome pročitajte OVDE.

Jednako važan deo njenog života je i svakodnevna meditacija koja je doprinela da manekenka ima opušten i zdrav izgled kad god prošeta ulicama svetskih metropola.

“Meditiram svako jutro i veče. Od svoje 16. godine praktikum joga vežbe i meditaciju. Jutarnja meditacija mi je izuzetno važna, tih 10 minuta kada mogu da se fokusiram na svoje disanje. Neke vežbe sam naučila putem interneta, neke putem knjiga, a neke su mi pokazali instruktori", dodala je lepa manekenka.

A kako da kod kuće vežbate jogu u 12 jednostavnih koraka saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs