Incident

Ljubomorni Raša napao Gocu Tržan i njenog novog dečka

​Bivši dečko Goce Tržan, bubnjar Raša i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je pevačica zaboravila, pa joj je jedno veče napravio problem
Šuška se
04:08h Autor:
Ljubomorni Raša napao Gocu Tržan i njenog novog dečka
Foto: Kurir Arhiva

Život Goce Tržan pun je nekih avantura, posebno sa bivšim momcima.

Iako joj bivši muž Ivan Marinković i dalje pravi probleme, sada se na sve to pridružio i Raša Novaković sa svojim ljubomornim scenama.

Nakon što je Goca Rašu zamenila zgodnim Crnogorcem, on sa tim ne može da se pomiri. Zbog toga je nedavno, kada je čuo da Gocu novi dečko posećuje u stanu, odučio da ih sačeka i da se obračuna kao i svaki povređeni muškarac - pesnicama.

"Raša je očigledno malo popio, pa je došao ispred zgrade, urlajući njeno ime dok je ona bila u stanu sa novim dečkom", priča komšija poznate pevačice i otkriva da je za stanare njene zgrade to bila uzbudljiva noć jer se retko viđa da se neko tuče zbog devojke.

"Iskreno, svi smo stali na prozore i gledali. Raša je nasrnuo na dečka, a usput ih je oboje vređao. Njoj je govorio da se kaje što ju je ikada upoznao, a njemu da će ga ubiti. Goca je vrištala i dobacivala nam da pozovemo policiju, ali mi nismo želeli to da uradimo jer svi dobro poznajemo Rašu. On je fin momak, napio se, zaljubljen je i ne zna šta radi.

Tuču je prekinuo sam Raša kada je odlučio da ode, kako sebi ne bi napravio dodatne probleme, a kako se spekuliše pitanje je da li će posle ovog incidenta i dalje biti član Gocinog benda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs