HRVATI UBEDLJIVO ŠIŠAJU U PROGNOZI ZA EVROVIZIJU: Značenje pesme je HIT, šokiraćete se kad vidite na kom je mestu Srbija

Hrvatska je ubedljivo najveći favorit za osvajanje Evrovizije u maju.

Muzika
09:17h Autor:
HRVATI UBEDLJIVO ŠIŠAJU U PROGNOZI ZA EVROVIZIJU: Značenje pesme je HIT, šokiraćete se kad vidite na kom je mestu Srbija
Foto: Printskrin@eurovisionsongcontest/YouTube

Na sajtu eurovisionworld.com, koji se bavi kvotama za pobednika Evrovizije iz različitih kladionica , prognoze kažu da će pobednik biti Hrvatska, sa svojim predstavnikom Bejbi Lazanjom.

Na tabeli se lepo vidi da Hrvatska zauzima prvo mesto i da apsolutno vodi. Od kada je pesma pobedila na Dori(hrvatskom festivalu odabira pesme za Evroviziju), Hrvatska drži nivo i uopšte nije spala.

Ispod nje nalaze se još i Ukrajina na drugom mestu, Italija na trećem, Švajcarska na četvrtom i Holandija na petom mestu.

Što se tiče Srbije, predstavnica Evrovizije Teja Dora sa pesmom ,,Ramonda", zauzima tek 20. mesto.

Zanimljivo je znati da prognoze za pobednika Evrovizije, za razliku recimo od izbora za predsednika, uglavnom budu u pravu.

Marko Purišić(29), izvođač sa umetničkim imenom Bejbi Lazanja, nastupaće sa pesmom ,,Rim Tim Tagi Dim". Pesma je čudnog naziva, a ono o čemu pesma govori jeste o mladiću koji sa velikom tugom napušta svoje selo u nadi za pronalaskom boljeg života u velikom gradu.

U nastavku pogledajte pesmu predstavnika Hrvatske na Evroviziji, Bejbi Lazanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs