KVARTET HABANERA – “OLUJA” NA BELOM DVORU

Električni kvartet Habanera pred velikim brojem zvanica na Belom dvoru promovisao je spot pod nazivom “Oluja” za projekat “Vivaldi storm”.

Muzika
Autor:
KVARTET HABANERA – “OLUJA” NA BELOM DVORU
Foto: Promo

Umetnice su se odlučile da na sebi svojstven način obrade deo klasične kompozicije iz ciklusa "4 godišnja doba" Antonija Vivaldija, koji predstavlja omaž ovom kompozitoru. Ovim spotom posae su svim ženama jaku poruku – da budu snažne.

Spot predstavlja podršku osnaživanju žena koje biraju integritet umesto lične koristi i prkose očekivanjima, razotkrivaju istinu osnažujući sebe i inspirišući druge. Kako same navode, na ovom projektu su dugo i predano radile, a reč je o priči o dve snažne, nezavisne devojke koje se izdižu iznad svojih okolnosti i pronalaze snagu jedna u drugoj.

Kvartet Habanera
foto: Promo

Sa ovim muzičkim filmom se može poistovetiti svaka žena dvadeset prvog veka koja je željna da balansira na svim životnim poljima, koja želi da zadrži svoje dostojanstvo i integritet, koja nažalost vrlo često gubi sebe podležući pristiscima i očekivanjima društva, okoline, sistema...Ipak, snaga žene je velika, a ujedinjene žene su sposobne da promene svet.

Kvartet Habanera
foto: Promo

Ova muzička priča zadivila je prisutne zvanice među kojima su bile i Mira Adanja Polak, glumica Vjera Mujović, pevač Dušan Svilar, Suzana Mančić....

Habanera Electric je električni gudački kvartet iz Beograda koji je za samo dve godine svog postojanja već ostvario zapažene nastupe u zemlji i inostranstvu. Jedinstveni ansambl ima jačinu zvuka benda, a nudi nastup koji je magija za oči i uši uz moderne hitove koje izvode na električnim instrumentima.

Kvartet Habanera
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs