NEDOSTAJE VAM INSPIRACIJA ZA NOVU FRIZURU? Saznajte šta to horoskop ima da vam poruči i odaberite na osnovu vašeg znaka

Da bismo vam pomogli da dobijete inspiraciju za sledeću frizuru, napravili smo vodič šta da isprobate na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Horoskop
Autor:
NEDOSTAJE VAM INSPIRACIJA ZA NOVU FRIZURU? Saznajte šta to horoskop ima da vam poruči i odaberite na osnovu vašeg znaka
Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Fine pletenice, opuštena punđa ili mnogo dodataka za kosu? Pronalaženje savršene frizure može biti teško. Na sreću, zvezde nam mogu malo pomoći na tom putu, a ovde možete saznati koju frizuru treba da nosite na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Ovan (21. mart – 19. april) – Svemirske lepinje Energični ste, impulsivni i odlučni. To znači da ste rođeni da eksperimentišete sa različitim stilovima, koji su više na 'oštriji' strani. Jedna od najsmešnijih frizura, koja je i divno lepa, su svemirske punđe, koje osvežavaju svaki izgled.

Bik (20. april – 21. maj) – Labava gruda Kao osoba, vi ste praktični i odani, tako da je opuštena punđa savršena frizura za vas. Jednostavan je za pravljenje, ali uvek izgleda tako lepo sa svojim nežnim izrazom. Ako želite da je malo začinite, možete koristiti svilenu režu ili dodati fine dodatke za kosu.

Blizanci (22. maj – 21. jun) – Roze pletenice Radoznali ste i razigrani i definitivno ste onaj u grupi prijatelja koji najviše eksperimentiše sa različitim bojama kose i novim stilovima. U mračno i hladno vreme treba da učinite svet malo zabavnijim, pa je ova ružičasta frizura sa pletenicama savršena za vas.

Rak (22. jun-22. jul) – Boho stil Osetljivi ste, saosećajni i intuitivni, tako da boho frizura odgovara vašoj ličnosti. Sa ovom frizurom dobijate hladan izgled koji zrači toplinom i otvorenošću. U vremenu bez velikih društvenih događaja, ova frizura takođe može dati osećaj leta i festivala koji vam možda nedostaju.

Lav (23. jul – 22. avgust) – Mnogo dodataka za kosu Poznato je da ste samouvereni i ponosni, i volite da se izdvajate iz gomile. Jedan od načina na koji to možete učiniti je dodavanjem puno dodataka vašoj kosi. Za vas ne postoji nešto što je „manje je više“, pa požurite i počnite da ukrašavate kosu leptirićima jarkih boja.

Devica (23. avgust – 22. septembar) – Šinjon Kreativni ste i pedantni i volite kada je sve savršeno do svakog detalja. Stoga će ovaj fini šinjon biti savršen za vas. Jednostavan je za pravljenje, ali uvek izgleda super šik bez obzira koju odeću nosite.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) – Pletenice Vi ste ljubazni i inteligentni, i nema sumnje da imate prelepu ličnost. Stoga zaslužuje da bude uparen sa jednako lepom frizurom kao što su ove fine pletenice. Pletenice vam daju hladan izgled sa kojeg ne možete da skinete pogled.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar) – konjski rep sa zaokretom Fokusiran, strastven i misteriozan samo su neke od reči koje vas najbolje opisuju. Poznati ste kao neko ko je i snažan i pun ljubavi, tako da je ovaj konjski rep savršen za vas. Nešto je oštriji od normalnog repa, a zatim ima lep uvitak na vrhovima.

Strelac (23. novembar – 21. decembar) – Pola-gore, polu-dole udarac Spontani ste, zabavni i uvek u pokretu. Stoga vam je potrebna frizura koja je praktična, a istovremeno izgleda elegantno. Punđa na kojoj ostavite pola kose će stoga ispuniti sve što tražite u frizuri.

Jarac (22. decembar – 20. januar) – Upletena pletenica Svi vole da budu u vašem društvu jer ste duhoviti i odani. Savršena frizura za vas stoga mora biti nešto što to odražava, a ova upletena pletenica to svakako čini. Daje klasičan izgled, koji se u isto vreme malo ističe.

Vodolija (21. januar – 18. februar) – Opušteni obrt Kao osobi koja je nezavisna i jedinstvena, potrebna vam je frizura koja se ne viđa svaki dan. Ovaj kreativni izgled izgleda i ležerno i zabavno – baš kao i vi.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Elegantan konjski rep Vi ste empatični i romantični, pa vam je potrebna i frizura koja to odražava. Lep i elegantan konjski rep je stoga apsolutno savršen za vašu ličnost. Možete dodati lep luk kako biste izgled učinili još gracioznijim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs