ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ: Bik sreće STARU SIMPATIJU, Škorpijama sve IDE OD RUKE, oni moraju da povedu računa o ZDRAVLJU

Pogledajte šta vam donose astološke smernice za drugi dan maja, za neke znake stižu važna upozorenja!

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ: Bik sreće STARU SIMPATIJU, Škorpijama sve IDE OD RUKE, oni moraju da povedu računa o ZDRAVLJU
Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Dobar priliv energije, pozitivno raspoloženje i sve šanse su tu da tipični Ovnovi budu uspešni na profesionalnom planu.

Ljubav: Veći deo ovog četvrtka imaćete dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Nekada davanje pruža veće zadovoljstvo od uživanja raznim benefitima.

Zdravlje: Moguće su povremene manje glavobolje.

Bik

Posao: Ovaj radni četvrtak trebalo bi da se nastavi na nekoliko prethodno dosta uspešnih dana u sferi posla kod većine Bikova.

Ljubav: Makar kratkotrajno zadovoljstvo može vam doneti susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Kancelarija, Posao, Vreme, Poslovna žena, Obaveze, Sat, Košulja, Ručni sat
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, danas bi trebalo sve da vam se vrati sa kamatom.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima na rukama i nogama.

Rak

Posao: Nije loš dan za rakovske profesionalne aktivnosti, mada, moraćete da se rastrčite na sto strana da biste sve postigli I završili.

Ljubav: Verovatno manjeg inteziteta, ali tokom celog dana mogu vas opterećivati vesti na polju emotivno ljubavnih relacija koje očekujete, ali nikako da stignu.

Zdravlje: Obratite pažnju na kožu i potencijalne alergijske reakcije.

Lav

Posao: Veoma dobar radni dan nalazi se pred Lavovima, naročito ako imaju određenu slobodu odlučivanja, odnoso dozu poslovne samostalnosti.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.

Zdravlje: Potrudite se da imate dobar balans između obaveza i odmora.

Devica

Posao: Tokom ovog radnog dana na red dolaze propušteni poslovi i biće potrebno da uložite veći napor da biste ih završili.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, danas vam je najslabija tačka strpljenje, odnosno potrudite se da izbegnete nagle odluke.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devojka, Žena, Lice, Nasmejana, Osmeh, Srećna
foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične predstavnike astrološkog znaka Vage, naročito ako se bave profesionalnim aktivnostima kreativne prirode.

Ljubav: Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi, tokom ovog četvrtka može vam doneti dosta pogrešnih procena i poteza.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Povolajn je dan pred Škorpija, počev od novih ugovora, dogovora, sve će vam ići od ruke.

Ljubav: Bitnijih promena nije realno da bude na polju ljubavnih relacija, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Strelac

Posao: Drugi dan meseca maja proteći će u standardnom ritmu, vi niste u prvom planu i možete malo odahnuti i opušteno privesti kraju sve započeto.

Ljubav: Ne lomite ništa preko kolena i u sferi ljubavi, samo što je vrlo verovatno vam se namesti par situacija koje zahtevaju vrzo razmišljanje i reagovanje.

Zdravlje: Osim opterećenja kolena i stopala, nema drugih upozorenja.

Muž i žena, Brak, ljubav, Ljubavni par, Putovanje
foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Praktično sve današnje poslovne aktivnosti Jarčeva trebalo bi da budu precizne, vrlo konkretne kako bi izbegli ozbiljnije komplikacije sa saradnicima.

Ljubav: Uz svu logičnost i realnost kada je ljubav u pitanju, danas vam može nedostajati zrno fleksibilnosti, kako bi bolje razumeli ponašanje drage osobe.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Vodolija

Posao: Mogući su problemi u komunikaciji sa nadređenim osobama, bilo bi dobro da to nekako izbegnete.

Ljubav: Dosta bure u sferi ljubavi danas možete izazvati nekontrolisanim izlivima osećanja, bilo lepih ili onih koji pokazuju razočaranje stanjem partnerskih relacija.

Zdravlje: Povedite računa o kičmenom delu.

Ribe

Posao: Pozitivne astrološke aspekte za profesionalne delatnosti, osobe rođene u znaku Riba, danas mogu bolje iskoristiti ukoliko se udruže sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Uspešna poslovna saradnja mogla bi da bude i sa dragom osobom, podrazumeva se da imate čiste profesionalne račune, kako bi ljubav duže trajala.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs