SVE SRPKINJE U TORBI DRŽE OVO, A FENG ŠUI STRUČNJACI TVRDE DA PRIVLAČI NESREĆU SVUDA: Odmah izbacite sledeće 2 stvari

Da li ste znali koje stvari u ženskoj torbi privlače nesreću po mišljenju feng šui poznavaalaca do sada?

Lifestyle
13:48h Autor:
SVE SRPKINJE U TORBI DRŽE OVO, A FENG ŠUI STRUČNJACI TVRDE DA PRIVLAČI NESREĆU SVUDA: Odmah izbacite sledeće 2 stvari
Koje stvari u ženskoj torbi privlače nesreću?, Foto: Shutterstock

U ženskoj torbi zaista može svašta da se nađe, međutim, neke dame preferiraju manje modele u koje ne staje baš puno stvari, dok pojedine nose doslovno mali prtljag sa sobom. Međutim, feng šui srtučnjaci imaju važne smernice za sve prirpadnice lepšeg pola za organizaciju omiljenog aksesoara, jer prema njihovom mišljenju pojedini predmeti privlače bedu i nesreću na svakom koraku.

Moda, Trendovi, Farmerke, Teksas jakna, Torba, Bela torba
foto: Shuterstock

Naime, prvo što treba da uradite jeste da izbace sve nepotrebno, jer sve te sitnice koje ničemu ne služe privlače prepreka u životu, ukoliko pratimo signale drevne kineske veštine. Red donosi, zapravo, i olakšanje prilikom donošenja teških odluka - uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad. Sa druge strane, sme biti ni preteška, jer to simbolizuje brigu.

Šta odmah treba da izbacite?

1. Rasut novac

Novac isključivo mora biti u novčaniku, nikako svuda razbacan u torbi, jer prema fneg šuiju zako privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Moda, Marama, Košulja, Torba, zelena torba
foto: Shutterstock

2. Stare račune

Stari računi vas vraćaju u prošlost, i ne samo to, kao magnet su za odliv novca, a donose i osećaj opterećenja. Zato, istog momenta ih bacite u kantu.

Koji obik torbe je najbolji?

Poslovna torba treba da bude sređena, visoko kvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem i simbol je finansijskog blagostanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs