KAŽU DA NEMA ZGODNIJE BALKANKE OD DIJANE: Njeno telo je ŽIVA VATRA, a višak kilograma rešava veoma JEDNOSTAVNO

Dijeta najzgodnije Balkanke veoma je jednostavna, a njeno telo je živa vatra.

Lepi & Zdravi
KAŽU DA NEMA ZGODNIJE BALKANKE OD DIJANE: Njeno telo je ŽIVA VATRA, a višak kilograma rešava veoma JEDNOSTAVNO
Foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madalina Dijana Genea važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših žena. Glumica je rumunskog porekla, te je često nazivaju i najlepšom Balkankom. U 35. godini, glumica izgleda skoro pa savršeno, a mnogi komentarišu da je to zapravo proizvod plastičnih operacija.

Međutim, ona je jednom prilikom otkrila kako održava svoju liniju, te čemu duguje besprekoran izgled.

Madalina Genea
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, i ona kao i svaka žena imala je problem sa viškom kilograma koji se uglavnom "lepe" za bokove, stomak i butine. Čim nabaci koji kilogram više, Genea počne da praktikuje popularnu dijetu - autofagiju.

Madalina Genea
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba - ispričala je Genea za CanCan.

Njen režim mršavljenja je posebno efikasan pred leto, jer je jedan od najbržih načina da telo dovede do savršenstva za plažu.

Madalina Genea
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično - dodala je.

Ono što Madalenu takođe čini atraktivnom i zgodnom jeste njen stav. Uvek hoda ispravljene kičme, a tako i sedi. TNa taj način, telo izgleda zategnutije i vizuelno mršavije.

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom, a nakon porođaja uspela je da dovede liniju do savršenstva.

1 / 9 Foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veoma je važno ne opterećivati se izgledom, baš kao i Madalina. Ona je žena koja i kad se ugoji, prihvati trenutno stanje i ponosno nosi svoje kilograme. Glumica ponosnoi gazi 4. deceniju i uživa u čarima života.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs