OVAKO NAJZGODNIJA VODITELJKA ODRŽAVA LINIJU: Dragana Kosjerina nema ni grama sala, a 2 namirnice ni u ludilu ne jede

Dragana Kosjerina na veoma jednostavan način održava liniju na kojoj joj mnogi zavide.

Lepi & Zdravi
22:31h
OVAKO NAJZGODNIJA VODITELJKA ODRŽAVA LINIJU: Dragana Kosjerina nema ni grama sala, a 2 namirnice ni u ludilu ne jede
Foto: Nenad Kostić/ Dragan Kadić/ Damir Dervišagić

Dragana Kosjerina jedna je od najlepših srpskih voditeljki, a mnogi ne mogu da poveruju da voditeljka uveliko gazi 4. deceniju, budući da izgleda daleko mlađe.

Međutim, zanosna brineta poznata je kao neko ko izuzetno vodi računa šta jede, i redovno trenira. Ona je jednom prilikom otkrila svoje "tajne", i nesebično podelila recept koji se preporučuje svima koji brinu o sebi.

Dragana Kosjerina
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

- Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi zdravi. Prisetila sam se koliko me vesele sitnice, počela sam opet da uživam u momentima, usporila sam, vratila se nekim starim hobijima. Osim toga, posvetila sam se i zdravijoj ishrani, počela sam mnogo češće da kuvam, usvojila bolji ritam i stavila zdrav san na vrh liste prioriteta. Nepovoljnu situaciju u kojoj smo morali da se odreknemo mnogih aktivnosti, iskoristila sam da unapredim ono na čemu je odavno trebalo da poradim - rekla je lepa voditeljka.

O tome kako održava formu, Dragana je bila jasna: redovna fizička aktivnost ključ je lepog tela.

Dragana Kosjerina
foto: PrintscreenInstagram/DraganaKosjerina

- Nekad sam trenirala "sezonski" ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam. - objasnila je ona.

Ogradivši se od radikalnih dijeta, Dragana se opredelila za umerenost i raznovrsnost u ishrani i za kraj otkrila kako izgleda njen dnevni jelovnik.

1 / 5 Foto: Mina Mustajbašić

- Dan počinjem kurkuma limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso. - rekla je Dragana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs