Obratite pažnju

Lepa i elegantna svaki dan: Usvojite ove jednostvane navike

Da biste istakli svoju lepotu nije potrebno da sate provodite u ulepšavanju, već da usvojite nekoliko malih navika koje će vam pomoći da uvek izgledate odlično bez mnogo truda
Lepi & Zdravi
10:24h
Lepa i elegantna svaki dan: Usvojite ove jednostvane navike
Foto: Shutterstock

U današnje vreme, žene su često zauzete poslom, a uz to i posvećene porodici, deci i još mnogo toga, pa često i nemaju mnogo slobodnog vremena. Ali, svaka žena želi da uvek bude lepa, a sve što povodom toga treba da uradi jeste da usvoji navike koje će stalno praktikovati i bez obzira na sve ostale obaveze u svom životu.

To ne znači da treba da potrošite sate i sate pred odgledalom, u kupatilu i salonu lepote - za pravila i uslove za svakodnevnu lepotu treba da odvojite samo malo vremena.

Kasnite, a morate da se doterate? Savete za spremanje u zadnjem trenutku pročitajte OVDE.

Dlačice na licu

Ukoliko imate problema sa dlačicama na nausnicama, jako je bitno da ih uklonite kako one ne bi bile vidljive. Vodite računa o tome da to uvek radite pred spavanje, kako bi se koža do jutra smirila, a još bolje nakon kupanja, kada se pore otvore i omoguće lakšu depilaciju.

Nega ruku

Ruke su ogledalo lepote svake žene! Zato uvek morate voditi računa o koži ruku i urednim noktima. Ne morate stavljati gel ili kuovati skupe lakove, dovoljno je da nokti budu čisti i lepo oblikovani, a kožu ruku negujte hranljivom kremom, kako bi bila meka, nežna i lepa.

Naočare

Ukoliko nosite naočare za vid, vodite računa da one odgovaraju vašem obliku lica. Nikada sebi ne smete dopustiti da kupite neki jeftiniji model i da vas nije briga kako vam stoje. Njih nosite svaki dan i svi vas vide sa njima, pa odaberite one koje vam odlično pristaju. U sunčanim periodima nosite naočare za sunce, izgledaćete lepo i glamurozno!

18 problema koje razumeju samo oni koji nose naočare, pročitajte OVDE.

Odeća

Kada birate odeću za izlazak iz kuće, jako je bitno da odebarete garderobu u boji. Nemojte koristiti samo jednu boju odeće ili zagasite nijanse, jer na taj način možete samo izgledati starije. Nikada ne bi biste trebali da obučete nešto što je izgužvano. Niti ćete se vi osećati prijatno, niti će ljudi oko vas steći dobar utisak o vašoj ličnosti. Uvek ispeglajte garderobu koju planirate da obučete.

A koje greške u šminkanju vas čine i do 15 godina starijom, saznajte OVDE.

Nakit

Uvek na sebi imajte neki komad nakita, pa čak i ako ne volite da ga nosite. Stavite sitne minđuše, ogrlicu ili narukvicu i na taj način pokažite da ste ženstveni i unesite dozu elegancije u svoj stil.

Šminka

Kada je šminka u pitanju, morate jako da vodite računa. Poželjno je da svaki dan na trepavice nanesete malo maskare i pudera i izgledaćete savršeno. Prekrijte nedostatke, zato vam i služi šminka.

Fizička aktivnost

Svaka žena bi trebala redovno da radi neke vežbe. Možete da trčite, idete u teretanu, bavite se aerobikom, plesom, šta god želite. Nije važno koji je vid vežbanja u pitanju, jer ćete se nakon bilo koje fizičke aktivnosti osećati dobro, a i izgledati savršeno.

A kojih 6 stvari vas stalno sprečavaju da vežbate i kako da ih prevaziđete, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs