Otvorila dušu

Lepa Brena: Nedostaje mi miris doručka i sveže kafe

Pevačica otkriva kako je počinju dani, šta radi u slobodno vreme, kako održava svoj dobar izgled, ali i koji je njen recept za sreću
Vip priča
22:06h Autor:
Lepa Brena: Nedostaje mi miris doručka i sveže kafe
Foto: Twitter

Pevačica Lepa Brena danas je napunila 54 godine, a sa osmehom na licu otkriva da se više raduje rođendanima svojih najmilijih nego sopstvenom, te da joj ti dani donose veću radost.

"Rođendani moje dece i dragih ljudi mi pričinjavaju veću radost nego sopstveni. Proslave mog rođendana su uvek spontane. Jako me obraduju SMS poruke koje tog dana dobijem. Ovaj rođendan ću proslaviti radno, na snimanju emisije Zvezde Granda. Biću sa svojim kolegama i prijateljima", rekla je Brena za Gloriu.

Brena se uspešno oporavila nakon operacije ruke, a glavni pokretač za oporavak bila joj je porodica. Nakon te nesreće, promenila je svoj način gledanja na određene stvari u životu.

"Promenila sam svoje gledište na neke stvari, jer vas bilo kakva nezgoda nauči da usporite. Moj temperament je takav da ne trpi statičnost, ali ovo sam morala da prođem i to sam tako i shvatila", objašnjava ona.

Priseća se svojih dana iz detinjstva kada joj je svaki dan počinjao mirisom doručka i sveže kafe, i majčinom pesmo. Sada su stvari malo drugačije.

"Sada mi dan počinje tišinom. Treba mi barem sat vremena da se razbudim, i ne volim čak ni da pričam mnogo dok se potpuno ne rasanim. Obično je to uz čaj. Onda otvaram mejlove, pregledam telefonske pozive, poruke i obaveze za taj dan. Ali nedostaju mi taj miris doručka i sveže kafe", kaže Brena.

I pored brzog tempa života, Brena uspeva da nađe slobodnog vremena za sebe, a postoje brojni načini na koje se ona opušta.

"Volim da pročitam dobru knjigu, da budem u društvu prijatelja, da putujem. Širok je spektar onoga što radim kada se opuštam".

Kakav je ultimatum Brena dala Bobi, saznajte OVDE.

Za dobar izgled kaže da joj je zaslužan osmeh na licu, odnosno pozitivan stav.

"Kažu da osmeh svakom licu daje lepotu. Držim se svog optimizma, ne da bih bila lepa, nego zato što drugačije ne umem", objašnjava Brena i otkriva svoj recept za sreću.

"Svako najpre mora da otkrije šta ga čini srećnim. Za svakog je to nešto drugo. A najpre morate da spoznate sebe. Mene čini srećnom kada mi je porodica na okupu, kada na koncertima osetim puls publike, kada u kući sve funkcioniše. Sve mora da bude kako treba", zaključuje Brena za Gloriu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Lepa Brena