Utučena

Kuburina žena ne izlazi iz kuće: Teško podnosi suprugovo neverstvo

Dok se Aleksandar Srećković viđa s Petrom i vodi dete u vrtić, njegova još uvek zakonita supruga zbog prevare je zapostavila sve obaveze, pa ne ide ni u svoj fitnes studio
Šuška se
20:54h Autor:
Kuburina žena ne izlazi iz kuće: Teško podnosi suprugovo neverstvo
Foto: Kurir Arhiva

Nakon što je saznala da je suprug Aleksandar Srećković Kubura vara sa 18 godina mlađom ljubavnicom Petrom Radivojević, Marija Savić Srećković, poznata fitnes instruktorka, bukvalno ne izlazi iz stana na Vračaru.

Ekipa Kurira juče je provela dan ispred zgrade u kojoj žive Aleksandar i Marija sa sinovima. Nešto posle sedam časova ujutru, Kurirov paparaco je uslikao glumca kako svog trogodišnjeg sina Vanju vodi u obdanište.

Kad je ostavio dečaka u vrtiću, Kubura se nije vratio u stan, već je zabrinuto šetao po obližnjem parku, posle čega je otišao na probu u Pozorište na Terazijama. Marija nije izašla iz kuće kako bi otišla do svog fitnes centra, u koji odlazi svaki dan.

Više o Kuburinoj prevari saznajte OVDE.

Njen stariji sin, osamnaestogodišnji Aleksa napustio je dom oko podneva, a komšinica koju je ekipa Kurira zatekla ispred zgrade rekla je:

"Baš sam se iznenadila kada sam pročitala da Aleksandar vara Mariju. Često ih viđam sa decom i nikad nisam pomislila da bi tako nešto mogao da uradi. Marija sad od sramote ne izlazi iz kuće. Ona je žena koja je uvek volela da pobeđuje i sigurno joj je mnogo teško", ispričala je jedna komšinica koja nije želela da otkrije svoj identitet zbog odnosa sa supružnicima.

Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs