Ispovest prijatelja

Kockarski problemi: Tomu Zdravkovića otkupili od Turaka za 7.000 maraka!

Milan Bunčić, prijatelj legendarnog pevača, ispričao je u jednoj emisiji kako je otkupio Tomu za tadašnjih 7 hiljada maraka, jer su Turci sa kojima se kockao znali da je poznat, pa mu nisu dali da ode
Celebrities
21:34h Autor:
Kockarski problemi: Tomu Zdravkovića otkupili od Turaka za 7.000 maraka!
Foto: You Tube / Printscreen

Legenda narodne muzike, Toma Zdravković, voleo kafanu i kocku, pa su ga tako zbog dugova u Nemačkoj otkupljivali od Turaka zbog kockanja!

Kako je rekao Milan Bunčić, pevačev prijatelj iz Nemačke, Tomu je za tadašnjih 7.000 maraka izbavio od Turaka. Toma je igrao barbut s Turcima, izgubio je, pa je morao da pozajmi pare.

"Jedanast sati, nema Tome. Došao je jedan momak i rekao mi da me je zvao, da igra barbut s Turcima. Izgubio para i posudio, a oni znaju da je popularan pevač, ali su mu skinuli cipele i nije mogao da dođe bos. Molio me je da dođem da ga otkupim. Bio je jedno 7.000 maraka dužan. To je legenda. Dosta puta sam ga našao da kocka, pomognem mu, sklonim ga. Voleo je i da popije. On dođe u kafanu pod gasom gde peva, ali su lokali bili puni tamo gde je pevao", ispričao je Milan Bunčić u emisiji "Goli život".

Horoskop otkriva vaše poroke! Više pročitajte OVDE.

Bunčić je rekao da pevač spavao kod njega i da je u njegovoj kući uz jutarnju kaficu komponovao.

"Nisam bio ni popularan, ni opasan momak, ali su me svi voleli - i Jusuf, Ljuba, Zoran, Lepa Lukić, pokojni Toma Zdravković. Pevao je s jednom pevačicom u Ofenbahu u jednom lokalu i ujutru kad završi nastup, spava kod mene.

Kad ustanemo da pijemo kafu, on kucka kašičicom u šolju i komponuje pesme" - otkrio je Milan Bunčić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs