Poznati pokrenuli novi trend

Ko će to da zaseni Kim Kardašijan i njenu famoznu guzu? (FOTO)

Nije lako istaći se u bujnosti guze sada kada je trend mršavosti zamenio trend bujnih oblina
Star look
21:26h Autor:
Ko će to da zaseni Kim Kardašijan i njenu famoznu guzu? (FOTO)
Foto: Instagram/ Niki Minaž

Još se nismo odlučili da li da se obradujemo što su mršavice izašle iz mode ili da se zgražavamo nad veličinom pozadine svetskih dama?

Međutim, one su odlučile da se međusobno takmiče u tome koja će pokazati veću guzu. Čak su izmislile i belfi (slikanje pozadine), što nije nimalo lak posao!

Prvo je ovaj trend započela Bijonse koja je izmislila termin "Bootylicious" koji je bio i naziv pesme njene tadašnje muzičke grupe. Ona je sve to po malo zavodljivo, a po malo stidljivo predstavila dok nisu došle neke druge devojke koje su se hvalile veličinom svoje pozadine, budući da je nisu mogle smanjiti.

Kim Kardašijan

se nije mogla istaći ni sa čim posebno, pa je odlučila da svoju pozadinu poveća toliko da svi pričaju o njoj.

Onda su došle starlete poput Koko i ostale (domaće nećemo ni da spominjemo).

Sada je tu Niki Minaž koja je rešila da pokaže da i ona ima sa čim da se hvali, pa se okrenula prirodnijem izgledu puštajući svoju crnu kosu da dođe do izražaj, ali ono što privlači ubedljivo najviše pažnje je njena pozamašna guza koju sve više prikazuje na društvenim mrežama.

Ono što devojke mogu da nauče od ovih dama (a sve ostalo zanemarite) je da hvale i prihvate ono šta imaju, pa bilo to mršavo ili bujno telo.

Poenta je da budete zadovoljen sa sobom i svojim telom, a to što je danas trend velika guza, a juče su bile grudi, prosto nije bitno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs