Ko ga ne bi hteo u svojoj porodici

Klunijev tast oduševljen zetom: Posebno mu je drago što je glumac toliko zaljubljen u Amal!

Ramzi je oduševljen Džordžom kojeg smatra vrlo simpatičnim, inteligentnim i ležernim, rekao je izvor blizak budućoj gospođi Kluni
Šuška se
12:56h Autor:
Klunijev tast oduševljen zetom: Posebno mu je drago što je glumac toliko zaljubljen u Amal!
Foto: Reuters

Bliži se jedno od najiščekivanijih holivudskih venčanja, a buduća mlada Amal Alamudin i mladoženja Džordž Kluni, kao i njihovi najbliži ne pokazuju nikakve znakove nervoze nego s veseljem čekaju taj svečani čin.

Kluni i Amal će uskoro da izgovore svoje "sudbonosno da" i pritom imaju potpunu podršku i blagoslov svojih roditelja. Izvor blizak budućoj gospođi Kluni je izjavio da su njeni roditelji, Ramzi i Barija Alamudin, oduševljeni što im u porodicu dolazi muškarac poput uspešnog glumca.

Svetski tabloidi su pisali da Barija Alamudin nije zadovoljna svojim budućim zetom, ali se ispostavilo da to nije istina. OVDE saznajte više o tome.

"Ramzi je oduševljen Džordžom kojeg smatra vrlo simpatičnim, inteligentnim i ležernim", rekao je izvor i dodao da mu je posebno drago što je Kluni toliko zaljubljen u njegovu ćerku.

Džordž je nedavno otkrio javnosti da će se s Amal uskoro venčati u Veneciji, a koje stvari niste znali o njihovom venčanju pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs