Lepo i lako

Kim Kardašijan otkrila tajnu svoje lepote: Ovih 5 jednostavnih trikova je sasvim dovoljno!

Starleta ne izlazi iz kuće bez naglašenih trepavica, a vreme posvećuje i pravilnom nanošenju ruža
Nega
21:00h Autor:
Kim Kardašijan otkrila tajnu svoje lepote: Ovih 5 jednostavnih trikova je sasvim dovoljno!
Foto: Reuters

Starleta Kim Kardašijan izaziva vrlo oprečne komentare - ili je ekstremno vole ili je ne podnose. Ali, kakve god emocije da gajite prema njoj, njena lepota je očigledna, pa saveti o nezi koji dođu od nje svakako su korisni.

Ako ste se ikada pitali kako Kim uvek izgleda doterano i lepo, odgovor je u ovih pet jednostavnih trikova koje svakodnevno primenjuje.

Duge trepavice

Kim Kardašijan nikada ne izlazi iz kuće bez besprekorno namazanih trepavica, kojoj joj daju dramatičan i holivudski izgled.

Bilo da je vaš odabir maskara za volumen ili ste i sami naklonjeni trendu veštačkih trepavica – uvek im posvetite malo vremena.

Preplanuli ten

Bilo da slavi Božić ili se upravo nalazi u letovalištu – Kim uvek ima istu boju kože. Zahvaljujući trenutnom godišnjem dobu i vi ćete nekoliko meseci moći da nosite "njenu boju", pa se potrudite da uživate u tome i da svoj ten odećom i pravim odabirom boja dodatno naglasite.

Šminka

Kim zna koje su njene najbolje crte lica, pa posebnu pažnju pridaje naglašavanju jagodičnih kostiju, a korektor koristi za područje ispod očiju, ali i za unutrašnje ivice oka.

Talasasta kosa

U poslednje vreme starleta često menja izgled kose - nekad je ravna, nekad talasasta i upravo ta joj najbolje i stoji. Frizura sa blago talasastim krajevima je dobitna kombinacija svakog glamuroznog izdanja.

Slatke usne

Iako je Kim proslavila ruž u boji kože i uvek bira suptilnije boje, odlično joj pristaje i jarko crveni ruž. Međutim, tajna nije u boji, nego u načinu nanošenja. Olovka pre ruža je zlatno pravilo kojeg bi se sve dame trebale pridržavati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs