Nova ljubav

Keti Peri našla novu ljubav: Sada je aktuelan di žej!

Pevačica je raskinula dugogodišnju vezu sa Džonom Majerom, da bi sada bila viđena sa novom ljubavi
Šuška se
03:24h Autor:
Keti Peri našla novu ljubav: Sada je aktuelan di žej!
Foto: Reuters

Iako su prošle godine novinske članke punile vesti o velikoj romansi između Keti Peri i muzičara Džona Majera, par je raskinuo vezu u februaru, a čini se da je Keti već krenula dalje.

Čuveni muzički festival Coachella poznat je po brojnim koncertima i dobrim žurkama, a čini se da je slavna pevačica Keti Peri uspela da u sve to doda i početak nove romanse.

Naime, Keti je tokom boravka na ovom festivalu viđena u prisnom društvu di džeja i producenta Dipla, inače njenog dugogodišnjeg prijatelja.

- Definitivno su izgledali prisnije od običnih prijatelja. Štaviše, u jednom trenutku jedna obožavateljka je prišla Diplu kako bi se fotografisala sa njim, a Keti je potpuno izgubila kontrolu, počela da viče i na kraju oterala devojku – rekao je očevidac za portal RadarOnline, i dodao kako su i sledećeg dana festivala bili nerazdvojni, te da je bilo poprilično jasno da su par.

Iako su mediji nagađali o njihovoj veridbi, Keti i Džon su svoju dvogodišnju vezu prekinuli krajem februara.

- Ona je pod velikim stresom zbog turneje i stalno su se svađali. Oboje su odlučili da je zasad najbolje da uzmu vremena za sebe, tako da se između njih trenutno ne događa ništa. Ipak, isto tako ništa ne zameraju jedno drugom – rekao je tada izvor blizak paru za portal E!Online.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs