Njoj se sve može

Kejt Mos skandal majstor: Pijana putovala avionom, a nije imala kartu!

Upravo na letu sa poprilično pijanom Kejt Mos, tvitovao je jedan putnik, dok iz avio kompanije incident na aerodromu nisu hteli da komentarišu
Šuška se
02:44h Autor:
Kejt Mos skandal majstor: Pijana putovala avionom, a nije imala kartu!
Foto: AP

Poznata manekenka Kejt Mos u ponedeljak se pijana pojavila na turskom aerodromu Bodrum odakle je putovala za London.

Kejt (40) se na let niskobudžetnim avioprevoznikom čekirala bez avionske karte. Posle podužeg razgovora sa menadžerom kompanije, manekenku su pustili na let iako nije imala kartu. Mnogi su se iznenadili jer se, s obzirom na novac koji ima, nije odlučila na nešto luksuznije. U Turskoj je odmarala i bila na tretmanima detoksikacije, a izgleda da se opuštala uz koju čašicu više.

Kako je Kejt proslavila 40. rođendan pogledajte OVDE.

"Bilo je očigledno da je bila jako pijana jer je pričala glasno i nije je bilo briga ko je vidi. Da sam se ja pojavio tako pijan, nema šanse da bi me pustili u avion, ali ona je Kejt Mos", rekao je jedan od svedoka.

Putnici koji su se našli na tom letu su bili oduševljeni što su u njenom društvu, pa su se time pohvalili na društvenim mrežama.

Zašto je Kejt pretila Lindzi Lohan pročitajte OVDE.

"Upravo na letu sa poprilično pijanom Kejt Mos", tvitovao je jedan putnik, dok iz avio kompanije incident na aerodromu nisu hteli da komentarišu.

Ovo nije prvi put da je Kejt posetila centar zdravlja u Turskoj koji gostima nudi priliku da telu vrate mlad izgled i da skinu suvišne kilograme. Uglavnom se piju sokovi od voća i povrća, a ceo tretman traje sedam dana i košta 3640 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs