Nije krila emocije

Kejt Midlton dirnuta tragedijom majke čija je ćerka preminula: Zagrlila je sa suzama u očima

Kejt, koja je trudna sa svojim drugim detetom, nije mogla da ostane ravnodušna na tužne porodične priče žena koje su ostale bez svoje dece
Vip priča
09:24h Autor:
Kejt Midlton dirnuta tragedijom majke čija je ćerka preminula: Zagrlila je sa suzama u očima
Foto: AP

Vojvotkinja od Kembridža je posetila dečiji dom East Anglia Children's Hospices u engleskom okrugu Norfolk, te se susrela sa roditeljima koji su prerano izgubili svoje najmlađe i najmilije.

Kejt, koja je trudna sa svojim drugim detetom, nije mogla da ostane ravnodušna na tužne porodične priče žena koje su ostale bez svoje dece. Kao i svaka druga majka, nije uspela da zadrži svoje emocije.

I to se desilo - OVDE pogledajte modni promašaj Kejt Midlton.

Dirnuta sudbinom 33-godišnje Li Smit, čija je ćerka Beatris stara samo 16 nedelja preminula u januaru ove godine, Kejt nije mogla da je ne zagrli i uputi reči podrške, prenosi Dejli Mejl.

"Kejt me je potražila i zagrlila pre nego što je otišla", rekla je gospođa Smit za Dejli Mejl. "Oči su joj bile pune suza i rekla mi je - ti si jedna veoma hrabra dama, i da napomenem još jednom da mi je mnogo, mnogo žao".

Princ Vilijam se odriče prestola zbog Kejt, više pročitajte OVDE.

Vojvotkinja je ovom prilikom nosila crvenu haljinu do kolena, decentnog i jednostavnog kroja, koja joj je stajala kao salivena. Uz nju je ukombinovala crne salonke i tašnicu, dok je kosu pokupila u konjski rep.

OVDE saznajte šta sve jednu ženu čini damom poput Kejt Midlton.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs