Žena zmaj

Kapa dole: Seli je policajka, majka tri sina i lični trener, a uz sve to izgleda sjajno! (FOTO)

Seli Brouver je super fit mama koja je na društvene mreže postavila fotografije svog mišićavog stomaka, na kome se ocrtavaju pločice čak i nakon tri porođaja
Fitnes & Nutricija
00:06h Autor:
Kapa dole: Seli je policajka, majka tri sina i lični trener, a uz sve to izgleda sjajno!  (FOTO)
Foto: Facebook / Sally Brouwer

Seli Brouver je policajka iz Brizbejna, glavnog grada australijske države Kvinslend, majka tri dečaka i lični fitnes trener. Nalazi se na čelu Blue Sky fondacije za autističnu decu.

Kao fitnes instruktorka, Seli ima besprekorno zategnuto telo, a za ovakve mišiće jasno je da je potrebna kako maksimalna fizička, tako i psihološka disciplina.

Ove žene su otkrile sve nesavršenosti svog tela, i ne stide ih se - pogledajte OVDE.

Ova super fit mama na društvene mreže postavila je fotografije svog mišićavog stomaka, na kome se ocrtavaju pločice i nakon tri porođaja.

Nakon ovakvih fotografija, mnoge žene i majke će se zapitati kako joj sve to polazi za rukom. Činjenica je da je žena poput Seli vrlo malo, a da je, s druge strane, mnogo više onih koje nakon rođenja deteta ne stižu na redovne treninge u teretani, i koje, između trčanja od škole do posla, ni ne razmišljaju o svojim trbušnim mišićima.

Dakle, kapa dole za Seli Brouner svakako, ali i za sve ostale majke koje se trude da uspostave balans između privatnog i poslovnog života, i koje barem jednom nedeljno izdvoje vreme za sebe i svoje telo.

OVDE saznajte kako je Megan Foks skinula višak kilograma nakon drugog porođaja - uz Paleo dijetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs