Od majki kćerkama

Kada biste morale kćerkama da kažete najvažniju životnu lekciju: Šta biste im poručile? (VIDEO)

Često ne možete da utičete na njihove postupke, ali kada biste imale tu moć da vas saslušaju i stvarno čuju, da li biste imale tu mudrost spremnu
Vaše dete & vi
14:34h Autor:
Kada biste morale kćerkama da kažete najvažniju životnu lekciju: Šta biste im poručile? (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Roditelji ne mogu da spreče određene situacije u životu svog deteta, ali mogu da se potrude da mališane što bolje pripreme za život. Pogledajte šta bi neke mame želele da njihove ćerke znaju.

http://www.youtube.com/watch?v=De8s4iy-kwg#t=106
Naravno da izgled nije presudan, ali usled nezadovoljnosti svojim telom, devojčice, naročito u tinejdžerskim godinama mogu da imaju različite probleme, pa čak i da postanu depresivne.

Mame znaju šta je najbolje za njihove ćerke. Zato mame u ovom videu poručuju svojim ćerkama da bi trebalo dobro da se osećaju u svom telu, iako to ne znači da će uvek biti zadovoljne onime što vide kada se pogledaju u ogledalo.

Mame objašnjavaju i da je važno da se devojčice osećaju prijatno u svojoj koži, jer će na taj način biti zadovoljne i svetom oko sebe.

Neminovno je da će devojčice u životu imati i uspeha i neuspeha, zato im mame poručuju da ne treba da se plaše da "padnu" i pogreše, jer, bez obzira na to koliko je život lep, nije uvek jednostavan i lak. Da bi bile srećne, mame savetuju svojim devojčicama da se okruže ljudima koje vole i da ceo svoj život ispune ljubavlju.

Pogledajte šta još ove mudre majke savetuju svojim ćerkicama i šta bi želele da ih nauče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs