Crkvena zvona

Jovana i Željko angažovali privatno obezbeđenje: Na svadbi ih čuva 20 momaka!

Jovana će u crkvi imati venčanicu Darka Kostića, koju će posle crkvene ceremonije presvući, i u restoran otići u drugoj, takođe, beloj haljini. Predveče će se opet presvući u treću haljinu, koja je bledoroze boje, otkriva dobro obavešten izvor
Vip priča
03:40h Autor:
Jovana i Željko angažovali privatno obezbeđenje: Na svadbi ih čuva 20 momaka!
Foto: Kurir

Željko i Jovana Joksimović danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "DA"! Pošto su pre dve godine svoju dugogodišnju vezu ozvaničili venčanjem na Maldivima, poznati par rešio je da to uradi i pred Bogom, a kako bi sve proteklo kako treba, pevač i voditeljka angažovali su privatno obezbeđenje.

Oko dvadeset ljudi iz obezbeđenja vodiće računa o mladencima koji će posle crkvene ceremonije, napraviti veliko slavlje u jednom poznatom beogradskom restoranu, piše Kurir.

"Jovana i Željko su sve detalje čuvali u strogoj tajnosti, ali kada su mediji saznali za njihovu svadbu, rešili su da ništa ne prepuste slučaju, već su angažovali privatno obezbeđenje koje čini 20 momaka. Njih desetorica biće ispred crkve, a ostali ispred restorana. Venčanju u crkvi prisustvovaće samo mladenci sa kumovima i njihov sin Kosta. Posle toga, Jovana i Željko otići će u restoran gde će dočekati oko 150 zvanica, a njihov naslednik će za to vreme biti kući sa dve dadilje koje će voditi brigu o njemu. Pošto je još beba, Joksimovići su odlučili da je najbolje da posle crkvene ceremonije Kostu odvedu kući. Žene koje će danas paziti na njega već su vodile brigu o njemu i Jovana i Željko im potpuno veruju, tako da će moći spokojno da se zabavljaju i provode sa svojim gostima", rekao je dobro obavešteni izvor.

OVDE pogledajte fotografije kada je Željko izveo Jovanu i Kostu iz bolnice nakon porođaja.

Svadbeno veselje je mladence koštalo više od 25.000 evra, jer su se odlučili za jedan od najelitnijih restorana u Beogradu, skupe toalete, i najskuplju dekoraciju.

Pevač i voditeljka su za kumove odabrali svoje prijatelje i saradnike, tako da će Jovanin kum biti voditelj Srđan Predojević, dok se Željko odlučio za Baneta Obradovića, koji je inače godinama njegov menadžer.

Jovana će se tri puta presvlačiti!Poznata voditeljka Jovana Joksimović odlučila se za tri haljine. Kako smo saznali, jednu će nositi u crkvi, a druge dve prošetaće u restoranu.

"Jovana će u crkvi imati venčanicu Darka Kostića, koju će posle crkvene ceremonije presvući, i u restoran otići u drugoj, takođe, beloj haljini. Predveče će se opet presvući u treću haljinu, koja je bledoroze boje. Dok će Željko nositi jedno odelo, i u crkvi i u restoranu", otkrio je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs