Neverovatno

Jasmin Le Bon napunila 50. godina: I dalje joj zavide na izgledu! (FOTO)

Nikome nije jasno kako je uspela da održi tako mladoliko lice, ali i figuru na kojoj mogu da joj pozavide mnogo mlađe žene
Vip priča
14:04h Autor:
Jasmin Le Bon napunila 50. godina: I dalje joj zavide na izgledu! (FOTO)
Foto: Beta

Iako danas proslavlja 50-i rođendan, manekenka i model Jasmin Le Bon izgleda skoro kao na početku karijere!

U modne vode zaplovila je još 80-ih godina prošlog veka, a tokom karijere uvek je bila na samom vrhu liste najtraženijih modela. Radila je za najveće modne kuće, kao što su Šanel, Versaće, Kristijan Dior i mnoge druge, a izbor je padao na nju jer je na jednistven način uspevala da iznese duh brenda kroz odeću.

A kako Monika Beluči izgleda u 50-oj godini, pogledajte OVDE.

Foto: Beta
Foto: Beta

Bila je zaštitno lice mnogih kozmetičkih brendova, linija kupaćih kostima i zvezda najprestižnijih modnih revija, a iako se nalazi na početku šeste decenije, Jasmin i dalje dobija ponude za modne revije i rado ih prihvata.

Popularna princeza Leja danas ima 58 godina! Kako danas izgleda žena za kojom su poludeli muškarci širom sveta, pogledajte OVDE.

Za pevača Simona Le Bona udala se 1985. godine, rodila mu tri ćerke, a mnogi im i dan danas zavide na ljubavi koja traje skoro tri pune decenije. Ćerka Amber krenula je majčinim stopama i danas gradi uspešnu manekensku karijeru.

OVDE pročitajte zašto je Sofija Loren ponosna na svojih 80 godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs