Promo

Izbeći gužve, moguće je: Kupite praznične poklone na PurityBox.rs (FOTO)

Veoma lako i jednostavno možete odabrati originalne praznične poklone za sebe i drage osobe uključujući i njmlađe članove porodice. Sve što je potrebno je da postanete član PurityBoxa i odaberete nešto od bogate ponude prirodne kozmetike
Nega
01:46h
Izbeći gužve, moguće je: Kupite praznične poklone na PurityBox.rs (FOTO)
Foto: Promo
1 / 4 Foto: Promo

Otkrijte novu jedinstvenu uslugu i najbolju prirodnu kozmetiku odabranu specijalno za vas! Postanite član PurityBoxa što pre, obradujte i sebe i najmilije poklonima za Božić i Novu Godinu! Za nju, za njega i, naravno Sophie la Girafe za našu decu.

Učlanite se veoma jednostavno popunjavanjem obrasca i klikom OVDE.

Isprobajte nove prirodne proizvode i obnovite one koje već koristite. Ovaj zanimljiv koncept pruža vam mogućnost da pre kupovine proizvode testirate: možete naručiti kutiju koja će vam svakog meseca stizati na kućnu adresu, u kojoj se nalazi 4-5 mini pakovanja ili pakovanja proizvoda regularne veličine, koje smo za vas odabrali. Odabir je personalizovan, proizvodi će biti prilagođeni vašem tipu kože ili kose, na osnovu podataka koje ste popunili u našem Beauty Profilu.

Mesečni workshopovi biće prilika da se upoznate sa proizvodima koje niste dobijali u boxevima.

Želimo da vašu kupovinu pretvorimo u zadovoljstvo i negujemo lojalnost. Pored jednomesečnog (1400 rsd/12 eur), postoji mogućnost i tromesečnog, šestomesečnog i godišnjeg članstva.

Više o članarini pogledajte OVDE.

Troškovi slanja mesečnog Boxa su besplatni. Za članove kluba omogućeni su i popusti kroz bodove lojalnosti: za svaku kupovinu, za predloženu prijateljicu, komentar o proizvodu iz PB-a, koji su ušteda pri svakoj novoj kupovini.

Spremni su i praznični boxevi!

Kupite poklone dok pijete topao čaj i uživate ušuškani u svom krevetu, a klikom OVDE pogledajte kako.

Moj prvi SLG box - Čarolija za najmlađe!

Deca vole da provode vreme u penušavim kupkama. Priuštite svom detetu nezaboravne trenutke kupanja uz Sophie la Girafe Baby proizvode, koji maze kožu naših najmilijih. Moj prvi SLG box sadrži: Sophie la Girafe ulje, šampon i kupku, kremu za lice i Magic Flower pot četku za kosu.

Beyond The Rose – Više od ruže!

Set prirodne antiage nege inspirisane ružom sadrži 3 proizvoda iz Nikela: Tonik Alpska ruža, Ulje divlje ruže i Hranljivu kremu s ružom. Pre nego što ih nežno utapkate na kožu lica, vrata i dekoltea, za potpuni doživljaj aromaterapije, duboko udahnite blagotvorne mirise ovih proizvoda!

Beyond The Beauty – Više od lepote!

Set Nikel prirodne kozmetike namen je intenzivnoj nezi protiv bora. Pružiće vašoj koži jedinstven i trajan osećaj svežine i zadovoljstva. Beyond The Beauty box sadrži: Nikelhidris hidratantnu kremu, Serum protuv bora oko očiju i usana i Eliksir protiv bora.

Takođe, jedan od načina da na poklon dobijete neki od PurityBox paketa prirodne kozmetike je da nam pošaljete fotografiju na temu Moj dodir sa prirodom, veoma jednostavno klikom OVDE, a više o poklonima i načinu nagrađivanja saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

PurtyBox