Pravda je ipak dostižna

Istorijska presuda: Muškarac koji je zlostavljao psa osuđen na 55 godina zatvora! (FOTO)

Cerkavski će morati da plati i kaznu u iznosu od 500 hiljada dolara, a utvrđeno je da je kriv po 11 od 12 tačaka optužnice za mučko iživljavanje nad nemoćnom životinjom
Vesti
08:02h
Istorijska presuda: Muškarac koji je zlostavljao psa osuđen na 55 godina zatvora! (FOTO)
Foto: Youtube / WCVB Channel 5 Boston

Okružni sud u Bostonu dokazao je da je Cerkavski kriv po 11 tačaka optužnice, prema kojima je optužen za brutalno zlostavljanje životinje. Osuđen je na 5 godina zatvora za svaku tačku optužnice.

Tvorac Simpsonovih umire od raka, a svo bogatstvo ostavlja životinjama! Detalje saznajte OVDE.

Radoslav je optužen za mučenje šteneta po imenu Dou. Nakon što je štene pronađeno u teško povređenom stanju, nadležne službe su morale da uspavaju namučenu životinju, što je izazvalo veliki bes i proteste.

Dokazano je da je, nakon što je postao vlasnik, izgladnjivao, izboo, palio i tukao štene pit bula, više puta napadao i povređivao nevinu životinju, koristeći čak i neke srednjovekovne tehnike mučenja - izveštavaju strani mediji.

Kakvog neobičnog kućnog ljubimca ima Arnold Švarceneger, pogledajte OVDE.

Građani Bostona okupili su se oko Okružnog suda kako bi podržali ovu odluku. Mnogi su nosili majice sa slikom šteneta i kroz suze dočekali pravdu. Građani Bostona su jedan zid u ulici u kojoj je štene pronađeno posvetili nesrećnom psu i na njega kače pseće igračkice, poruke i slično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs