Astrologija otkriva

Horoskopski znakovi i laganje: Strelčevi su najiskreniji, Škorpije lažu više od svih ostalih!

Lavovi će vam sasuti istinu u oči bez razmišljanja o posledicama, dok Rakovi znaju da posegnu za lažima samo onda kada misle da će istinom nekog povrediti
Zanimljivosti
20:12h
Horoskopski znakovi i laganje: Strelčevi su najiskreniji, Škorpije lažu više od svih ostalih!
Foto: Shutterstock

Kao što određuje razne karakteristike pripadnika zodijačkih znakova, tako horoskop otvara i sklonosti ka laganju horoskopskih znakova.

U zavisnosti od situacija u kojima se nađu, namera ili životnih načela, zodijački znakovi ponekad manje, a ponekad više pribegavaju lažima. Učestalost zavisi od cilja i njihovog razmišljanja, a varira od znaka do znaka.

Ovan

Ovnovi uvek govore istinu i u to možete biti sigurni. Oni uvek kažu ono što im prvo padne na pamet i očekuju i od drugih ljudi da se tako ponašaju. Njima nije bitno da li će nekoga povrediti ukoliko mu u lice kažu šta misle.

Bik

Rođeni u znaku Bika izbegavaju laži, jer se plaše da se dodatno ne uvale u neke nevolje koje bi im mogle doneti poteškoće u životu. Međutim, čak se i njima ponekad desi da nesvesno izgovore neku laž ili da ih neko natera da slažu.

Šta za vas predviđa kineski horoskop, otkrijte OVDE.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka trude se da se svima prilagode i da svima udovolje, pa im se često dešava da slažu. Ponekad to može biti neka bezazlena laž, a ponekad nešto sasvim ozbiljno. To se događa zbog toga što oni ne mogu da razdvoje veliku laž od male.

Rak

Rakovi lažu samo onda kada ne žele nekog da povrede. Istinu će uvek reći kada budu smatrali da nikoga neće povrediti sa tim. Ukoliko i u jednom trenutku budu smatrali da će neko biti povređen, rak će izreći laž, jer smatra da je to najbolje što može učiniti u tom trenutku.

Lav

Lavovi vas nikada neće slagati, pa makar to bilo zadnje što će vam reći u životu. Uvek će vam reći istinu ma kakva ona bila i uvek će smatrati da je to najbolji izbor. Ne žele nikom da nanesu zlo, ali smatraju da je uvek bolje reći istinu bez obzira na posledice.

Devica

Kada je to potrebno i kada se osete ugroženo, Device će posegnuti za lažima. Ako treba da odbrane sebe ili svoje argumente one će sigurno slagati, ali ako i u jednom trenutku posumnjaju da bi mogle da budu otkrivene, malo će ublažiti istinu i neće slagati baš sve.

OVDE pročitajte kako koji horoskopski znak reaguje na astrologiju!

Vaga

Vage lažu, ali u malim količinama i samo kada je to stvarno neophodno. Trude se da sa svima budu u dobrim odnosima, pa se ponekad posluže i nekom laži kako bi postigli tu ravnotežu.

Škorpija

Horoskopski znak Škorpije prednjači u lažima u odnosu na ostale zodijake. Često se dešava da toliko duboko uđu u svet laži, da postaju neko sasvim drugi i da njihovi prijatelji i porodica imaju potpuno drugačiju sliku o njima. Sve se to dešava zbog toga što uvek žele da budu glavne i u centru pažnje, a laži su im najlakši izbor.

Strelac

Strelčevi su najiskreniji horoskopski znak. Njima se jedino može desiti da ponekad preuveličaju neku priču iz svog života, ali to ne znači da lažu, nego nesvesno žele da zabave druge. Laži koje oni izgovore nikada nisu pogubne za druge ljude.

Jarac

Rođeni u znaku Jarca su osobe koje uvek moraju da postignu svoj cilj, bez obzira na način na koji će doći do njega. Prema tome, ponekad se može desiti da prećute neku istinu, ali samo zbog ostvarenja svog cilja. Međutim, kada su porodica i bližnji u pitanju, ne morate da brinete, jer tada nikada ništa neće slagati.

Horoskop za septembar pročitajte OVDE.

Vodolija

Vodolije lažu samo kada smatraju da će ta laž doneti nešto dobro u njihovim odnosima sa ljudima. Zato nemojte zameriti ako su vam prećutali neku istinu da bi sačuvali dobre odnose i radi mira u kući.

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima sklonost ka tome da ulepšava stvari koje mu se događaju u životu i ponekad znaju da preteruju kako bi dobile naklonost pojedinih osoba. Često se dešava da lažu o situacijama koje su se desile u prošlosti, sadašnjosti ili koje će se desiti u budućnosti. Samo u jedno možete biti sigurni - Riba je znak koji nikada ne želi da povredi nekog svojim lažima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs