Promena nabolje

Haris Džinović uživa u braku: Osećam se mnogo srećnije i zadovoljnije!

Brak ima svoju težinu. Sve je sada ipak ozbiljnije, kaže pevač
Šuška se
05:42h Autor:
Haris Džinović uživa u braku: Osećam se mnogo srećnije i zadovoljnije!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Haris Džinović ovih dana je preokupiran obavezama zbog dva koncerta koja će sa Anom Bekutom i Šabanom Šaulićem održati 29. novembra u Novom Sadu i 6. decembra u Beogradu.

"S porodicom živim na relaciji Beograd - Pariz. U Francuskoj sam prijavljen i tamo plaćam porez. Trenutno sam u Beogradu zbog poslovnih obaveza", kaže Haris, koji naglašava da, otkako se letos oženio, oseća veće zadovoljstvo u životu:

"Brak ima svoju težinu. Sve je sada ipak ozbiljnije, a ja se osećam nekako mnogo srećnije i zadovoljnije. Ipak je brak nešto posebno."

Za venčanje Harisa i Meline Slavica Eklston je iskeširala 500.000 evra. OVDE pročitajte sve detalje.

Džinović objašnjava kako je došlo do toga da se udruži sa Anom i Šabanom.

"Nas troje smo nastupali na Junfestu. To se pokazalo kao fantastična kombinacija. Bio je to veliki uspeh, više od trideset hiljada ljudi. Tada se i rodila ideja da probamo da napravimo nešto zajedno. Takve kombinacije se prave u svetu, setite se trija Kareras, Domingo i Pavaroti, pa Tina Tarner, Sting i Brajan Adams. To je nešto posebno kada pevači na sceni prave kombinacije, pevaju duete, pa trio. Tako zamišljam da će biti i na koncertima u Beogradu i Novom Sadu", izjavio je Džinović.

Da li postoji ljubomora kod bračnog para Džinović saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs