Došlo do komplikacija

Džoan Rivers u kritičnom stanju: Doživela srčani udar

Rivers je iznenada prestala da diše, te je doneta odluka da se smesta prebaci u bolnicu Maunt Sinaj
Vesti
01:18h Autor:
Džoan Rivers u kritičnom stanju: Doživela srčani udar
Foto: AP

Poznata američka komičarka i voditeljka Džoan Rivers hitno je danas prevezena u bolnicu nakon što je doživela srčani udar.

Američki mediji javljaju da je 81-godišnja glumica bila na operaciji glasnih žica na klinici u Njujorku kada je došlo do komplikacija. Rivers je iznenada prestala da diše, te je doneta odluka da se smesta prebaci u bolnicu Maunt Sinaj.

Njujorška policija je potvrdila da je trenutno u bolnici i da je njeno stanje kritično.

Rivers je 50 godina prisutna u šou biznisu. Najpoznatija je kao voditeljka modne emisije "Fashion Police" na kanalu "E!". Takođe ima i svoj onlajn tolk šou "In Bed With Joan" kao i rijaliti šou sa svojom ćerkom koji se emituje na kanalu WEtv.

Njena najnovija knjiga, "Diary of a Mad Diva" (Dnevnik lude dive), objavljena je ovog leta.

Autor je nekoliko danas uobičajenih voditeljskih pitanja kao što su "Možemo li da razgovaramo?" (Can we talk?) i "Koga to nosite?" (Who are you wearing?), misleći na modnu kreaciju koju je određena poznata ličnost ponela na crvenom tepihu.

Rodom iz Njujorka, Rivers je ušla u šou biznis sanjajući o pozorišnoj karijeri. Vremenom je komedija postala način kojim se izržavala između dve uloge.

"Neko je rekao "Možeš da zaradiš šest dolara nastupajući po klubovima, a ja sam pomislila eto posla za mene. Bolje to nego da po ceo dan kucam na mašini", ispričala je 2013. popularna komičarka, govoreći o svojim počecima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs