Pravi mali haos

Do ovog leta joj je uspevalo, sada je morala da promeni taktiku: Mlada mama uspavljuje bebe! (VIDEO)

Majka Džonsen je snimila ovaj video jer je probala novu metodu za smeštanje blizanaca u krevet. Zbog vrućine i dugih sunčanih dana, blizanci su nervozni i nisu spavali prema naviknutom režimu
Vaše dete & vi
16:20h Autor:
Do ovog leta joj je uspevalo, sada je morala da promeni taktiku: Mlada mama uspavljuje bebe! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Norvežanka Henrijet Džonsen (Henriette Jonassen) majka je dva nestašna blizanca. Pre nekoliko dana snimila je video pod nazivom "Twins bedtime" koji je postavila na Jutjub i koji je postao vrlo popularan.

http://www.youtube.com/watch?v=p6WfKsxvIB4
probala novu metodu
blizanci su nervozni funkcionisalo do ovog leta.

OVDE pogledajte bliznakije koje su s razlogom pravi hit na Internetu!

"Tada sam odlučila da promenim taktiku. Odvojila sam im krevete u dve sobe i nakon pričanja priče i pevanja ostavila ih u sobu, ali to, kao što vidite na videu, baš i ne funkcioniše", napisala je majka na svom blogu koji je pokrenula nakon odlične rekacije ljudi iz celog sveta na njen video.

OVDE pogledajte koje slavne ličnosti su blizanci i bliznakinje - iznenadićete se!

Kada ih je razdvojila u dve sobe i zatvorila vrata za njima, nastao je pravi mali haos. Ubrzo se smenjuju otvaranje jednih pa drugih vrata, prvo izlazi jedan blizanac pa drugi, potom ih majka vraća, ali opet ide sve u krug. Majci je trebalo mnogo vremena i živaca, ali na kraju je uspela da ih uspava. Ali ovu taktiku više ne primenjuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs