Pobedila strah

Dona Ares: Ne pitam koliko ću još živeti!

Bitka sa rakom počinje onog trenutka kada oterate strah, rekla je hrabra pevačica
Celebrities
02:42h Autor:
Dona Ares: Ne pitam koliko ću još živeti!
Foto: Facebook

Bosanska pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, mesecima se hrabro bori sa opakom bolešču i sa svojim fanovima na društvenoj mreži svakodnevno deli sve informacije kako se bori protiv karcinoma. Kako je rekla, bitka sa rakom počinje onog trenutka kada oterate strah.

"Ne pitam koliko ću živeti. A oni koji su bolesni, uvek znaju šta treba da kažu. Koliko je još ciklusa pred njima, koliko bole vene dok se ne ugradi port, da li je teže izgubiti kosu ili trepavice...", priča otvoreno bosanska pevačica.

Bez imalo ustručavanja hrabro je odlučila da zaustavi "neman" i otrila je kako se oseća osoba koja se bori protiv raka.

"Najpre se pojavio neobičan umor. Jednostavno sam bila umorna, klonula, sve mi je bilo teško... Takav kolaps vlastitog tela, gubitak kontrole nad njim, zaista me prestravio. Međutim, spoznaja da imam jednu od najgorih bolesti na svetu nije me toliko pokosila. Razmišljala sam: "Ok, Azra, eto i taj rak i s tim ću se suočiti, ali zašto sad?" Baš smo ti i ja pričale o tome kako ću se seliti, sve je već bilo zaokruženo. Zdravo Bosna, Majorka i Nemačka širim vam ruke. Ali nećeš", priča Dona, koja o svojoj borbi javno govori samo sa jednom namerom - da njeno iskustvo nekom pomogne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs