Iskrena izjava

Da svi čuju: Kluni uputio neodoljiv kompliment verenici Amal!

Iako i te kako uspešan u svom poslu, dobitnik Zlatnog globusa i Oskara, ali i muškarac koji zna kako da barata sa novcem, Kluni je nedavno javnost oduševio svojom izjavom koja se tiče njegove verenice
Šuška se
13:06h Autor:
Da svi čuju: Kluni uputio neodoljiv kompliment verenici Amal!
Foto: Reuters / AP

Džordž Kluni nije samo glumac, već i scenarista, režiser i producent, ali i do nedavno jedan od najvećih zavodnika na holivudskom nebu. Uz njegovo ime povezivali su brojne lepotice, te ga je bio glas "večitog neženje". Sve dok mu srce nije osvojila skromna brineta Amal Alamudin.

Iako i te kako uspešan u svom poslu, dobitnik Zlatnog globusa i Oskara, ali i muškarac koji zna kako da barata sa novcem, Kluni je nedavno javnost oduševio svojom izjavom koja se tiče njegove verenice. "Ja se udajem", ponosno je izjavio u najnovijem intervjuu za Variety.

OVDE pročitajte kako je Amal zavela Džordža Klunija.

Ne samo što je Amal izuzetno uspešan advokat u Velikoj Britaniji, takođe je i aktivistkinja i savetnik Ujedinjenih Nacija. U suštini, ona je ozbiljan "ulov", piše Woman's Health.

Tako da kompliment koji joj je indirektno uputio svojom izjavom samo pokazuje koliko je njihov odnos čvrst - istraživanja pokazuju da partneri koji se međusobno cene, poštuju i dive podvizima, kako poslovnim, tako i privatnim, ostvaruju bolju i stabilniju vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs