NIKO NE ZNA DA JE OVA HOLIVUDSKA GLUMICA SNIMALA ZA VREME RATA U JUGOSLAVIJI: Ljubila Breda Pita, a onda je samo NESTALA

Kler Forlani je svojom ulogom sa Bredom Pitom, ostavila trag u filmskoj industriji, a potom je samo nestala. Evo gde je i šta radi danas.

Vip priča
11:25h Autor:
NIKO NE ZNA DA JE OVA HOLIVUDSKA GLUMICA SNIMALA ZA VREME RATA U JUGOSLAVIJI: Ljubila Breda Pita, a onda je samo NESTALA
Foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Godine 1998. svaka devojka na svetu je želela da bude Kler Forlani, devojka u koju se zaljubljuje Bred Pit u filmu "Upoznajte Džoa Bleka". U tom trenutku je holivudski miljenik bio na vrhuncu slave i važio za jednog od najlepših glumaca.

Na pitanje medija da li može da izdvoji poseban trenutak sa Bredom, Kler je tada odgovorila:

"Bred i ja bukvalno isprobavamo svaku marku bombona od mente, moramo da radimo tu ljubavnu scenu koja je trajala danima i danima i danima. Nije bilo vrste bombona koju nismo probali. Sećam se da posle nisam mogla ni da pogledam bombone oko godinu dana nakon te scene."

Kler Forlani
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Tokom snimanja filma, Kler je tražila da u sobi uvek ima traku za trčanje, a objasnila je i zašto.

"Stvarno mi je potrebna za moje mentalno zdravlje. Kada ste u hotelima, teretane se ne otvaraju u odgovarajuće vreme ili imaju samo dve trake za trčanje i neko će biti na njima, a ja imam samo 45 minuta pre nego što moram da budem na setu", rekla je glumica.

Ona je tada imala 26 godina, a kasnije je nastavila da glumi u brojnim filmovima i u mnogim TV serijama, kao što je"Stena" sa Nikolasom Kejdžom i romantična komedija "Momci i devojke" sa Fredijem Princom Džuniorom, a igrala je i sa Džekijem Čenom u filmu "Medaljon".

Kler Forlani
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Kler Forlani je rođena i odrasla u Engleskoj, dok je njen muž, takođe glumac, Dugrej Skot, poreklom iz Škotske. Par danas živi na dve lokacije, u Londonu i Los Anđelesu, i imaju sina.

Kler Forlani je završila studije glume i plesa, a kasnije je igrala u pozorištu u predstavama "Krcko Oraščić" i "Orfej u Hadu". Sa samo 20 godina, provela je 11 nedelja u Zagrebu, za vreme rata, radeći na svom prvom igranom filmu "Ciganske oči".

Kler Forlani
foto: ROSS / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, glumica je odlučila da snimanja i poslove drži malo dalje od reflektora Holivuda, a na to je veliki uticaj imao i događaj sa početka karijere.

U oktobru 2017. Kler je progovorila o svom susretu sa Harvijem Vajnstinom, osuđenim, a potom oslobođenim za seksualne prekršaje, priznajući da je osećala stid jer nije ranije govorila o tome.

Kler Forlani
foto: Alucard / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Bilo je zastrašujuće. Bili smo tako obučeni da držimo jezik za zubima. I bilo je užasno jer smo znali da će uzvratiti jače. Bila sam prestravljena koliko će me koštati borba protiv Harvija Vajnstina, rekla sam tada da nemam novca i nemam resurse da se obratim advokatu“, izjavila je Kler, koja je pet puta uspela da pobegne da producenta optuživanog za predatorsko ponašanje, uključujući i dva puta iz hotela.

Tokom prethodnih nekoliko godina radila je na britansko-italijanskoj seriji "Domina", kao i na kanadsko-američkoj seriji "Departure".

Kler je danas ambasadorka Unije i govorila je na ceremoniji otvaranja 50. Svetske konferencije Unije o zdravlju pluća u Indiji.

Stil/Zadovoljna

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs