NAKON FIJASKA SA SUĐENJEM PROMENILA IME I TOTALNO SE POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA: Evo gde je i šta radi danas AMBER HERD

Amber Herd promenila je svoje ime, i sada se preselila u Evropu nakon suđenja koje je ispratila cela planeta.

Vip priča
Autor:
NAKON FIJASKA SA SUĐENJEM PROMENILA IME I TOTALNO SE POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA: Evo gde je i šta radi danas AMBER HERD
Foto: Profimedia

Glumica Amber Herd, viđena je kako se bavi fizičkim aktivnostima u Madridu u Španiji, u gradu u kom je započela svoj novi život nakon fijaska koji je doživela sa suđenjem sa svojim bivšim suprugom, Džonijem Depom.

Ona je poznata kao osoba koja voli fitnes i treninge, i redovno vežba kako bi održala zategnut izgled i zdravo telo.

Amber Herd
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, čime se glumica sada zapravo bavi i šta radi u svom novom životu kao Marta Džejn Keneri, pošto je promenila i svoje ime. Istražujemo u nastavku.

Amber Herd(sada Marta), je nakon izgubljenog suđenja za klevetu, odlučila da se povuče i vodi miran život u glavnom gradu Kraljevine Španije, u Madridu.

U maju 2016, Herd, tada tridesetogodišnjakinja, podnela je zahtev za razvod od pedesetdvogodišnjeg Depa. Ona je takođe podnela zahtev za zabranu prilaska protiv njega, navodeći da je verbalno i fizički zlostavljao tokom njihove veze i optužujući ga za zloupotrebu supstanci

Dep je žestoko negirao optužbe i do avgusta 2016. pristao je na nagodbu od 7 miliona dolara za razvod, koju je Herd obećalau dobrotvorne svrhe, plus pola miliona dolara za Herdove pravne troškove. Njihov razvod je okončan u januaru 2017.

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia

Dep je 2019. godine tužio Herdovu za klevetu nakon objave u "Vašington postu" iz decembra 2018. u kojoj je Herdova sebe navela kao "javnu ličnost koja predstavlja zlostavljanje u porodici", ali nikada nije spomenula Depa po imenu.

Rezultirajuće šestonedeljno suđenje, koje je počelo u junu 2022, bilo je šokantno javno iskušenje koje je razotkrilo privatne detalje o braku, razvodu, finansijama i drugim vezama bivšeg para (uključujući Herdovu nekadašnju romansu sa Ilonom Maskom), dok je takođe pretio da će okončati njihove karijere.

Kontroverzno suđenje je završeno presudom koja je na kraju išla više u Depovu korist: Dep je dobio sve tri tužbe za klevetu protiv Herdove, a porota mu je dosudila više od 10 miliona dolara odštete. Porota je takođe dodelila Herdovoj dva miliona dolara za njenu protivtužbu protiv Depa.

Herd, koja sada ima 37 godina, uveliko se povukla iz očiju javnosti, udaljavajući se od svog doma u Kaliforniji sa svojom ćerkom u potrazi za privatnošću nakon suđenja koje je bilo poprilično javno.

"Suđenje je bilo više nego stresno i ona je želela da počne iznova“, rekao je izvor za "Pipl" u aprilu 2023.

Nakon što je živela u pustinjskom gradu Juka dolini u Kaliforniji, Herd je prodala svoj dom za 1,1 milion dolara i preselila se u Evropu sa svojom ćerkom Unom Pejdž. Neimenovani izvor je za "Pipl" rekao da je Herd napustila SAD jer je smatrala da je u državi "previše haosa".

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia

Herd je "izgubila slučaj i tretirana je kao takva“, rekao je filmski izvor ljudima o njenom povlačenju iz očiju javnosti.

U potrazi za privatnošću, Herd se prvo preselila u stan na ostrvu Majorka u Španiji, gde je otišla pod imenom Marta Džejn Kanari - pravo ime legendarne revolverašice Kalamiti Džejn, pre nego što je pustila korene u Madridu.

Izvor je rekao u novembru 2022. da Herd "može da bude samo mama tamo. Ona je fokusirana na podizanje svoje ćerke. Svaki dan provodi sa svojom devojčicom. Šetaju okolo, posećuju parkove i uživaju u porodičnom vremenu. Amber je sjajna mama."

U Tiktok video snimku objavljenom u maju 2023., Herd, koja tečno govori španski, rekla je lokalnim novinarima da "voli da živi“ u zemlji i da planira da ostane tamo.

Prema izvorima, Herd radi na tome da traumu slučaja ostavi iza sebe. "Amber je bila skrhkana pre, tokom i posle suđenja. Ali sada joj je bolje", rekao je filmski izvor.

Amber Herd
foto: Profimedia

U međuvremenu, drugi izvor blizak Herdovoj rekao je za da je glumica fokusirana na budućnost: "Uzbuđena je što će ponovo raditi i snimati. Bila je iscrpljena i razočarana zbog suđenja. Osećala je da je maltretirana."

Izvor je dodao: "Ipak, ovo je sve iza nje. Ona ima novu energiju i fokusirana je na stvari koje voli."

Herdova je potvrdila novinarima u maju 2023. da su joj filmovi na pomolu, iako nije dala nikakve detalje.

Amber Herd
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U junu je promovisala svoj prvi projekat nakon suđenja na filmskom festivalu u Taormini. Herdova je prošetala crvenim tepihom u znak podrške svom nezavisnom filmu "In The Fire", u kojem glumi američkog psihijatra po imenu Grejs koji putuje u Kolumbiju 1899. da leči dečaka za koga se veruje da je opsednut đavolom.

Istog meseca, glumica je rekla za "Dedlajn" da bi joj njena idealna karijera omogućila da radi na različitim projektima, od blokbastera poput Akvamena do nezavisnih produkcija poput "In the Fire."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs